MISS Prima křivky 2015 představuje finálovou dvanáctku dívek

MISS Prima křivky 2015 představuje finálovou dvanáctku dívek

Semifinále MISS Prima křivky bylo plné překvapení. Předseda poroty Radek John balancoval s mečem na hlavě, a to zdaleka není vše.

Semifinále MISS Prima křivky, které se konalo v sobotu 23. května, nebylo jen o zpěvu a tanci... Dívky, soupeřící o postup do finále této oblíbené soutěže plné krásy, porotu velice překvapily a někdy i zaskočily svou odvahou a dovednostmi.

Například Radek John, předseda poroty, se musel vypořádat s mečem na hlavě a organizátor soutěže Roman Fareq čelil přímému útoku od thaiboxerky.

Které, z více než 200 přihlášených dívek a žen, se dostaly do finále již 3. ročníku MISS Prima křivky odhalila po náročném výběru pětičlenná porota, již po skončení semifinále.

Do finále vybrali porotci 12 dívek a žen, které je svou přirozeností, talentem, výřečností a půvabem okouzlily nejvíce. V základních kolech musely soutěžící přežít křížový výslech, při němž porotu nejvíce zajímalo jaký talent soutěžící má, a čím by se chtěla prezentovat ve volné disciplíně na finálovém večeru. Důležitou roli hrála i ladnost chůze, komunikativnost, šarm, pohotovost a časová flexibilita, která je vzhledem ke čtyřem náročným soustředěním před finálovým večerem nezbytná.

Naše obrovská poklona patří všem zúčastněným dívkám a ženám. Nebýt jich a jejich odvahy, tato soutěž by postrádala smysl. Vše je o energii, kterou každý z nás vyzařuje. A dámy, které se zúčastnily tohoto ročníku, jí mají na rozdávání , říká za celý tým spoluorganizátorka soutěže Markéta Zámyslická.

Ve finále 15. 9. 2015, které se uskuteční v divadle Broadway, bude o titul Miss Prima křivky 2015 bojovat těchto 12 žen a dívek:
Kateřina Sadílková, Lucie Petrová, Nina Šarkozyová, Žaneta Eberlová, Renáta Soukupová, Lenka Weinerová, Romana Rohlíčková, Kristýna Kutílková, Simona Hodalová, Edita Frizovičová, Kristýna Machavová a Jaromíra Polednová.

Nyní finalistky čeká oficiální focení v ateliéru jednoho z nejlepších fotografů České republiky - Petra Kurečky, a poté série třídenních soustředění, kde krásky budou zlepšovat chůzi, učit se choreografii na finálový večer a dolaďovat volné disciplíny. Absolvují i kurzy líčení, modelingového pózování, zdravé výživy a stravování, sebeobrany, a v neposlední řadě také ideálního výběru spodního prádla a plavek pod dohledem odborníků.

Věřte, že finálový večer a především volné disciplíny budou skutečně zajímavé. Opět nepůjde jen o zpěv a tanec, uvidíte a uslyšíte například přednes monologu z Ohela, tanec s mečem na hlavě, thaibox, strolering či znakovou řeč.


„Soutěž Miss Prima křivky si už vydobyla popularitu mezi dívkami a ženami, které jsou charismatické, ale nemají tělesné proporce modelek naplňujících současný společenský a mediální diktát až nezdravé štíhlosti. Je pozoruhodné, jak se s každým ročníkem hlásí do soutěže více uchazeček, které chtějí překonávat své limity, pracovat na sobě, dělat něco užitečného pro sebe i své okolí. Během tří ročníků se počet těch, které se odhodlaly soutěžit o titul Miss Prima křivky ztrojnásobil. Stále více dívek a žen je odhodlaných věnovat ohromné množství energie práci na sobě, aby dokázaly starou pravdu, že každá žena může být krásná. Finálový večer, jehož zlatým hřebem jsou volné disciplíny tak má šanci být skvělejší než ty předchozí. Stále více žen a dívek si říká o pozornost pro své přednosti, místo aby se trápily svými nedostatky, a soutěž Miss Prima křivky je v tom podporuje. A doufám bude podporovat i v budoucnu,řekl předseda poroty Radek John.

Foto: Photo Copyright (c) Morris-Media 2014
Zdroj: Miss Prima křivky

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram