MISS Prima křivky 2017 - Tsunami na Monínci!

MISS Prima křivky 2017 - Tsunami na Monínci!

Finalistky MISS Prima Křivky řádily na třetím soustředění v areálu Monínec jako utržené ze řetězu.

Po náročném nácviku úvodní choreografie pod vedením Pavla Strouhala odcházely finalistky s modřinami na stehnech a hrudi. Hodina ve wellnessu se pak opravdu hodila. Na finálovém večeru ale modřiny vidět nebudou, díky sexy oblečení od Ully Popken.

Choreografie, nástup na defilé, trénování pohotových odpovědí pro finálový večer, tréning volných disciplín, chůze... Dámy mají oddech pouze na půl hodiny, maximálně hodinu na oběd či večeři a jede se dál! Proto na každé soustředění organizátoři zvou i profesionály ve svém oboru, tentokrát zejména z OB Kliniky, která je partnerem soutěže, aby dámy měly možnost uvolnit svá těla a zbystřit závity mozkové.

A protože otázky věčného boje s váhou, hubnutí, tloustnutí, takzvaných jojo efektů jsou téma komplexní a přidružené zdravotní problémy jako vysoký krevní tlak, cukrovka, onemocnění pohybového ústrojí, problémy s plodností rozhodně nejsou jedinými problémy, které je potřeba řešit, ale je nezbytné starat se také o duši, navštívila soustředění finalistek i psycholožka OB Kliniky - PhDr. Jitka Herlesová.

Od sedmé hodiny ranní musely finalistky zvládnout velmi náročné hodinové cvičení podle úspěšné americké trenérky Jillian Michael. Theresa Canti lektorka chůze finalistek, která představila toto cvičení, ho sama provozuje již rok, a i díky němu zhubla skoro 30 kg!

Další masakr finalistky čekal při kurzech sebeobrany s Veronikou Hlavsovou, která je držitelkou fialového pásu v karate. Seznámila finalistky se základními prvky obrany při  napadením na ulici, v baru, na diskotéce... Protože ale  nestačí při útoku bránit se pouze v tu chvíli a silou, nebo lstivostí, je dobré k A dodat i B. To B, tedy kam konkrétně se obrátit o pomoc, kdy a jak může pomoci policie, dodal na své přednášce strážmistr Daniel Mach.

Finálový galavečer MISS Prima křivky se uskuteční 19. 9. 2017 v Branickém divadle od 19:00

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram