Mission: Possible

Mission: Possible

Ne, ne, nejedná se o překlep v názvu dobrodružné ságy s Tomem Cruisem v hlavní roli, ale o misi plnou naděje, radosti a šance na lepší budoucnost dětí bez vlastního domova.

Coby splnitelná mise se pátečním večerem na plné obrátky rozjela Roadshow s Veronikou aneb mise naděje pro děti z dětských domovů, kterou v areálu Praga Kolbenova slavnostně zahájil galavečer plný hvězd, módy, tance a zpěvu, ale především dobrých srdcí a dětských úsměvů.

V rámci večera mohli pozvaní hosté shlédnout módní přehlídku návrháře Sama Dolce či svatebních a společenských šatů ze Svatebního salonu Delta, jež postupně představily modelky zvučných jmen, a to Nikol Švantnerová, Gabriela Kratochvílová, Gabriela Dvořáková Bártová, Olga Bursíková, Aneta Vignerová, Tereza Fajksová, Eliška Bučková, Lucie Váchová Křížková a Veronika Procházková.

 

Módní přehlídka

Svou malou premiéru na přehlídkovém mole si zde ale odbyla i řada dětí z dětských domovů, které si podobně jako Veronika Kašáková odnesly obrovský zážitek.

„Bylo to velkolepé a neuvěřitelné,“  říká nesmírně dojatá Veronika, která dodává: „Měla jsem pocit, že děláme něco smysluplného. Naše děti šly přehlídku, tančily a mně tekly slzy štěstí. Něco jsem dokázala a lidé kolem mě ten večer byli neuvěřitelní s obrovskou ochotou pomoci.“

Právě o děti jde zde ze všeho nejvíc. Roadshow s Veronikou je projektem neziskové organizace Nadání a dovednosti, která pomáhá mladým lidem z dětských domovů se správným výběrem studia a následným vstupem na trh práce s přímou účastí Veroniky Kašákové, patronky Nadání a dovednosti o.p.s., která jim prostřednictvím interaktivních seminářů dodává odvahu a sebejistotu před blížícím se dnem, kdy se ocitnou za branami dětského domova.

„Děkuji všem, kteří projekt podpořili. Vážím si toho, že si udělali čas a společně s námi Roadshow odstartovali. Díky nim mohu každý týden navštívit jeden dětský domov, a připravovat děti na jejich samostatný život. Pro mě a Nadání je důležité, aby děti věděly, kam se mají obrátit, když budou potřebovat pomocnou ruku, a nezůstaly sami a bez informací, když budou stát před důležitým rozhodnutím,“  dodává Veronika, která navštíví první dětský domov už v lednu 2016.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram