Místo tváře měsíce října patří Karolíně

Místo tváře měsíce října patří Karolíně

Jelikož jsme pro vás na podzim chystali velké focení, vybrali jsme si jako tvář pro náš magazín pro tento měsíc jednu z modelek. Sympatická Karolína je tváří Móda.cz pro říjen 2016!

Na říjen jsme se rozhodli spojit Tvář Móda.cz spolu s dlouho chystaným projektem. Tento měsíc jsme fotili v Českých Budějovicích, v útulné anglické kavárně Born in London, která se nachází kousek od nádraží. V celém městě naprosto vyniká nejen svým úžasným stylem, ale také příjemnou obsluhou a dokonalou kuchyní. Právě to bylo to pravé útulné místo, kam jsme chtěli směřovat podzimní focení. Jako hlavní modelku jsme si vybrali Karolínu Jandovou, čerstvou úspěšnou maturantku, kterou jsme oblékli do pěti různých podzimních modelů. 

Na focení pracoval jako obvykle celý tým lidí, do kterého musíme zahrnout i skvělé majitele kavárny, kteří nám vyšli maximálně vstříc, připravili krásné a chutné pokrmy a obohacovali naší úspěchanou, ale přesto pohodovou atmosféru. Celý projekt fotografoval Dominik Svoboda, modelky nám nalíčila šikovná Iveta Tomášková a ochranou ruku nad tím vším jako vždy držela šéfredaktorka a redakce Magazínu Móda.

Celý projekt mapující hlavní podzimní trendy 2016 již brzy na Móda.cz! <3

 

 

          

Fotograf: Dominik Svoboda
Tvář měsíce: Karolína Jandová
Vizážistka:Ivet Tomášková 
Supervize: Veronika Drdáková
Oblečení: Lindex, Takko Fashion, Deichmann
Za zapůjčení prostor k focení, skvělé jídlo a příjemnou atmosféru děkujeme kavárně Born in London

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram