Miu Miu S/S 2015

Miu Miu S/S 2015

Nová kolekce Miu Miu je velmi mladistvá, střihy i svými materiály. Některé kousky připomínají módní řady od Prada, liší se ale svou různorodostí a hříšností.

Přehlídka Miu Miu se konala v Jenském paláci ze 16. století navrženém ve stylu art deco. Prostory, které si kreativní ředitelka Miuccia Prada zvolila, vypadaly jako chrám. Chrám pro zlobivé holky a rebelky, soudě dle nové kolekce Miu Miu. Kůže, kombinace mnoha barev a neobvyklé tvary módních doplňků byly první stránkou nové kolekce. Po jejím otočení na nás vykouklo její pokračování, naprosto perfektní kabelky.

Padesátá a šedesátá léta jsou oblíbeným obdobím této značky. Jejich vliv můžete najít i tady. Úzké delší sukně ke kolenům a velké kabáty nám trochu připomínají Miucciinu tvorbu pro Pradu, Miu Miu ale své oblečení prezentuje v mnohem uvolněnějším světle.

Mimo kabelek byly během show dokonalé i boty. Vysoké štíhlé podpatky i platformy, různorodé barvy, lesklý materiál a mašle dokazovaly, že Miuccia své kolekce neskládá z jedné jediné inspirace a z kousků, jež na sebe souvisle navazují. Variabilita je stále silnou stránkou Miu Miu a nám se v podání této značky moc zamlouvá.

Zdroj foto: style.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram