Mladá herečka a zpěvačka Nelly Řehořová získává velké ovace

Mladá herečka a zpěvačka Nelly Řehořová získává velké ovace

Studentka, která je pracovně opravdu vytížená stíhá od herectví, přes zpěv až po modeling spoustu projektů. Kdo je Nelly Řehořová?

V sedmnácti letech dobývá český showbyznys. Nelly Řehořovou můžete vidět v divadle Broadway ve dvou představeních: Muž se železnou maskou a nově také v muzikálu pro děti Kocour v botách. „Je to moc krásné představení a já si roli princezny velmi užívám, protože jsem si vždycky přála hrát princeznu, tak se mi splnil sen,“ popisuje své nadšení Nelly.

Pomalu si rýsuje cestu modelky ve spolupráci s prozatím nejmenovanou kosmetickou značkou pro příští rok a zároveň vystupuje se svou kapelou, která nedávno pustila do světa klip Život je v okamžiku. „Je to takové moje malé poselství o tom, že si máme vážit v životě každého okamžiku, užívat každou vteřinu, minutu a neztrácet čas vysedáváním u počítače, protože tam ty opravdové šťastné okamžiky nenajdeme,“ říká mladá zpěvačka.

Po debutové albu V okamžiku uvidíme Nelly Řehořovou také v příštím roce na filmovém platně, a to rovnou v hlavní roli filmového muzikálu Andílci za školou. Čeká jí také divadelní muzikál Kvítek mandragory. „Mám za sebou velmi krásný rok, ale čekají mě nové projekty, na které se už moc těším. Nepřipadá mi, že bych toho měla hodně, zatím to zvládám i se školou. Neumím si představit, že bych dělala něco jiného, baví mě to a naplňuje. Jediné co letos nestíhám je pečení vanilkových rohlíčků, vždycky jsem s tím mamce pomáhala a dárky budu shánět na poslední chvíli,” krčí s úsměvem rameny zpěvačka.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram