Mladá modelka Natalia Siam zapůsobila v australském časopise Grazia

Mladá modelka Natalia Siam zapůsobila v australském časopise Grazia

Jarní atmosféra, rostliny v plném rozkvětu a překrásná plejáda barev jsou tím, co v tuto chvíli na druhé straně polokoule klidně spatříte. A nebo si můžete koupit aktuální číslo australského časopisu Grazia.

Nemusíte tedy jezdit do Austrálie, abyste hledali prostředí, ve kterém byl nafocen editorial časopisu Grazia s mladou a začínající modelkou Nataliou Siam. Módní natáčení a focení doplňovala příroda v plném rozpuku i skvělé počasí. Časopis se tak rozhodl zvolit právě Nataliu Siam pro ztvárnění romantického příběhu mezi barevnými květinami.

Tulip Top zahrada byla místem, kde se celé focení uskutečnilo. Nataliu připravila stylistka Nicole Adolphe včetně květinových brokátů a halenek značky Miu Miu, kousků od značky Zimmermann v levandulových odstínech, květinové topy a sukně Louis Vuitton i Dior. Ještě že květiny do jarních kolekcí patří, jelikož tady se jejich dokonalost vyjímá nade vše! O make-up a vlasy se postaral Bradwyn Jones. Za fotoaparát se postavil známý a talentovaný Steven Chee, který nafotil již mnoho obálek časopisu Vogue a který přenesl všechnu tu krásu na jednotlivé snímky. Tahle spolupráce se jim vydařila na jedničku!

fashiongonerogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram