MODA Fashion Day(s) – 2. ročník

MODA Fashion Day(s) – 2. ročník

Blíží se společenská událost současné módní scény v České republice MODA Fashion Day(s), která má ambice stát se součástí každoročního kulturního regionálního programu.

Móda je součástí umění a životního stylu. Podpora prodeje, prezentace autorské tvorby a vyhledávání mladých talentů je hlavní prioritou projektu, který se uskuteční 16. dubna 2016 v prostorách Zámecké Jízdárny v Českém Krumlově. Pro módní nadšence je připraveno několik módních přehlídek a nebudou chybět ani exkluzivní hosté. 

Největším tahákem a hlavní hvězdou MODA Fashion Day(s), na které vás zveme, bude první dáma české módy Tatiana Kováříková, která představí svoji novou kolekci jaro/léto 2016. Máme se na co těšit, protože Tatiana patří u nás i ve světě mezi špičku ve svém oboru. 

Dopolední program bude věnován semináři Ženy a finance, který pořádá organizace “Ženský investiční klub” v partnerském hotelu Bellevue. Kromě dobrých rad si odnesete i radost ze setkání se zajímavými ženami. Večerem plným módních přehlídek bude provázet moderátorka Markéta Vlachová, která přivítá i několik zajímavých hostů. 

S kolekcí PROTĚŽE vás seznámí Sophistic by Veronika, ve které Veroniku inspiroval každodenní rituál - jízda na skútru a nespoutanost, jež při jízdě zažívá. Těšit se můžete i na přehlídku plavek Triola z butiku Spodní prádlo Underwear a své zastoupení zde bude mít také butik Hala Bala.

O účesy modelek v rámci MODA Fashion Day(s) se postarají kadeřníci z pražského salonu Libora Šuly. Už teď se nemůžeme dočkat, jaké vlasové překvapení pro nás připraví!

Na závěr tohoto nabitého dne si nenechte ujít After party MODA Fashion Day(s), která se bude konat v City loungemusic club&baru City v Hradební ulici. 

 

Přijďte se nechat unést módou, Moda Fashion Day vám slibuje neobyčejnou podívanou.

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram