MODA Fashion Days 2016

MODA Fashion Days 2016

Ani 2. ročník projektu MODA Fashion Day/s/ rozhodně nenechal nikoho na pochybách, že zcela právem zaujal důležitou pozici mezi společensko-kulturními počiny v regionu.

Uplynulý víkend toho s sebou přinesl skutečně mnoho a podobně jako většina módních fanoušků jsme ani my zpočátku nevěděli, kam dřív skočit, aby nám nic důležitého neuniklo. Zaznamenat ty nejzářivější okamžiky ze světa české módní tvorby se nám však nakonec, jak pevně věříme, podařilo.

Dle našeho mínění se to nejzajímavější událo v sále Zámecké jízdárny v Českém Krumlově, které otevřely své dveře pro 500 hostů, jež netrpělivě očekávali zahájení 2. ročníku projektu MODA Fashion Day/s/.

A není divu. Zúčastnění totiž mohli v historických prostorách sledovat unikátní přehlídku aktuální tvorby předních českých návrhářů, kteří své úchvatné modely věnované sezoně jaro/léto 2016 prezentovali na 30 metrů dlouhém mole.

Za zmínku jisto jistě stojí kolekce butiků Hala Bala, Underwear - spodní prádlo a značka Triola, které rozhodně nezklamaly, ale mezi největší lákadla večera bezesporu patřila talentovaná designérka Veronika Štěrbová se značkou Sophistic by Veronika, která dokonale potvrdila, že mladá generace módních návrhářů dokáže oslovit široké spektrum módních nadšenců napříč všemi generacemi.

  

  

KOMPLETNÍ KOLEKCE VERONIKA ŠTĚRBOVÁ - SOPHISTIC BY VERONIKA JARO/LÉTO 2016

No a co lepšího mohlo přijít závěrem, než-li nejvíce očekávaná kolekce Jaro/Léto 2016, kterou v zaplněném sálu představila první dáma české módní tvorby Tatiany Kovaříková, jež se postarala o doslova nezapomenutelnou podívanou.

  

  

KOMPLETNÍ KOLEKCETATIANA KOVÁŘÍKOVÁ JARO/LÉTO 2016

Zaplněný sál Zámecké jízdárny společně s emotivní hudbou a velkolepou scénou nenechal nikoho na pochybách, že projekt MODA Fashion Day/s/ 2016 zaujal důležitou pozici mezi společensko-kulturními počiny v regionu.

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram