Móda pro těhulky, jak ji neznáte!

Móda pro těhulky, jak ji neznáte!

Ach to těhotenství. Jeden z nejkrásnějších životních zážitků - to, co jsou ženská těla schopna produkovat, nás nikdy nepřestane ohromovat. Je to období dramatických změn a to ve všech směrech. I váš šatník bude potřebovat změnit, protože začnete růst. Díky nám a našim tipům budete však neodolatelná.   

V prvních měsících těhotenství si nemusíte dělat starost s tím, co na sebe. Protože v té době vám ještě všechno oblečení stále je, dokud se vám nezačne zvětšovat bříško. Jenže právě, až se začne ukazovat, že vám v bříšku roste mrňous, budete řešit, co na sebe. A budete se chtít v oblečení cítit nejen pohodlně, ale také dobře a stylově. To se vám díky nám podaří! Prohlédli jsme si šatníky několika nádherných těhulek a vybrali to, co nám přijde úplně nejlepší. Pojďme se společně podívat, jak se obléct s velkým břichem a vypadat báječně! Buďte šik těhulka.

Bikerská bunda jede

Editorka Anya Ziourova dokazuje, že kožené bikerské bundy těhulkám jednoznačně sluší! Zvláště, pokud jsou v kratším stylu. Dokonalou kombinací jsou tak mini nebo midi šatičky, doplněné lodičkami a právě zmíněnou krátkou bundičkou. Výhodou je, že to unosíte i poté, co už nebudete těhotná.

Dlouhé a jednoduché

Tak tenhle look patří mezi naše favority. Dlouhé bílé šaty, které jsou módní a stylové, velkému bříšku sluší a z vás udělají elegantní dámu. V kombinaci s lehkými pantofli a kabelkou, můžete vyrazit kamkoli, a všem spadne brada.

Experimentujte

Chcete vyzkoušet něco nového? Nebojte se toho, pokud to má hlavu a patu. Pružné materiály jsou pro vás jako dělané. Rozhodně to ale nepřehánějte, ať se vás okolí nelekne. 

Využijte co nejvíce doplňků

Není lepší způsob, jak udělat své oblečení zajímavé a vzrušující, než ho vylepšit nějakými extra doplňky. Vezměte si příklad z Clementice McVeighové, která svůj outfit doplnila parádní květovanou kabelkou, velkými brýlemi a šátkem na hlavě. Vypadá s bříškem krásně a jako módní diva. 

Líbí se vám naše tipy?

Doufáme, že ano a i vy budete v ulicích za sexy maminku!

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram