Móda, šperky a doplňky na jednom místě

Móda, šperky a doplňky na jednom místě

Kde jinde nakoupit originální vánoční dárky z dílen českých designérů než na oblíbené módní události Grace'n'Glamour. Podívejme se, co vše si pro nás čeští návrháři a šperkaři připravili.

Kolekce návrhářů a šperkařů, se kterými se na módní události Grace'n'Glamour v neděli 7. prosince v hotelu Mandarin Oriental Prague na Starém Městě setkáte, vás přesvědčí, že móda je úžasná, hravá a užitečná zábava.

Jste vyznavačkou pohodlného, komfortního, elegantního a navíc snadno udržovatelného šatníku? Potom zamiřte k módní návrhářce Jaroslavě a jejím úpletům z luxusních materiálů, ve kterých se od rána do večera budete cítit dokonale.

Pocit ženskosti a krásy umocní šperky od talentovaného designéra Milana Nováčka, který se pod značkou Nomio představuje na Grace'n'Glamour již po několikáté a jehož perlové náhrdelníky, náušnice i originální prsteny pokaždé přitahují velkou pozornost.

Společnost Optik Žilka, partner akce, jenž ji provází od prvního ročníku, představí luxusní designové brýle známých světových značek. Majitel firmy osobně poskytne profesionální poradenství nejen ve výběru brýlí, ale i v péči o zrak.

Vedle známých jmen vystavujících jako je například Kateřina Geislerová, která si svoji klientelu vybudovala nejdříve v Paříži a nyní se stále častěji vrací do Čech, Ivety Pecuchové, jež uchvátí především milovnice business módy, se objeví také nadějní nováčci. Jejich jména zatím nezní zvučně, ale talent a umění, které představí, jsou prvním krokem k tomu, aby se o nich začalo mluvit.

A mluvit nejen s nimi ale i o nich bude na odpoledních besedách patron akce herec Jan Čenský.

Návrháři a šperkaři, s nimiž se setkáte na VI. ročníku Grace'n'Glamour:
Iveta Pecuchová, Veronika Bijok, Ritore, Kateřina Jurišić, Veršatyl, Tereza VU, Alena Heinrichová - by Adrianet, Kateřina Geislerová, Anna Cichá a Radka Hortová – About, Jan Horníček, Monika Vaverová, Nomio, Dana Bezděková, Tereza Čermáková, LU – leather utilities, Eliška Tomková - Elisha Mode, Jaroslava Procházková – JAROSLAVA, Jolana Kotábová, Mamori, Ivana Follová - IF..., Lucie Erban Mares, Markéta Kopecká, Andrea Lojkásková – LeAndrea, Dita Bednářová nebo MI Fashion Label.

Mandarin Oriental Prague
Nebovidská 459/1,
Malá Strana, 118 00
Praha 1

11 – 19 hodin

Vstup: 100 Kč

Zdroj: gracenglamour.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram