Móda.cz na křtu kalendáře Bohatý Sirotek

Móda.cz na křtu kalendáře Bohatý Sirotek

Redakce Módy.cz měla tu čest účastnit se krásné a prospěšně charitativní akce - křtu kalendáře Bohatý Sirotek, jehož kmotry se staly známé osobnosti.

Bohatý Sirotek je docela novým unikátním projektem, který propojuje vzdělávání s charitativní činností.

Tento ojedinělý koncept se letos maličko rozrostl, a to o charitativní kalendář, u jehož křtu jsme měli tu možnost být.

Křest kalendáře Bohatý Sirotek probíhal ve velmi příjemném prostředí Anonymous Baru se skvělou obsluhou a s vynikajícími drinky speciálně připravenými pro tento výjimečný večer.

Kmotry kalendáře se staly známé tváře, které si nesmírně cení toho, že mohou být mezi těmi, co pomohou. Karel Voříšek, Veronika Kašáková, Zdeněk Bahenský, Taťána Makarenko, Kamil „KAZMA“ Bartošek a Světlana Witowská.

V uzavřené společnosti panovala přátelská nálada a my jsme se zde cítili velice dobře.

Měli jsme také možnost vidět 7 dívek, hlavní protagonistky tohoto prvního ročníku charitativního kalendáře Bohatý Sirotek, kde se předvedly v plné své kráse. Všechny modelky se shodly, že spolupráce na kalendáři byla velice náročná ale krásná. Tento večer se vybrala částka krásných 20 000 Kč.
Za redakci moc gratulujeme a do dalších let přejeme hodně úžasných lídí jako byli kmotři prvního ročníku!

O konceptu Bohatý Sirotek
Bohatý Sirotek nabízí široké veřejnosti možnost vzdělávání na špičkové úrovni. Získané prostředky budou věnovány dětským domovům a dalším potřebným organizacím.

Pod heslem „vzdělávejte se a zároveň pomáhejte“ se skrývá hlavní poslání Bohatého Sirotka. Jeho cílem je pozvednutí finanční gramotnosti celého národa a pomoci tak lidem se sebevzděláváním formou seminářů pod vedením předních českých odborníků, jako jsou úspěšní majitelé firem, top manažeři, kouči a lektoři, předávající své know how v sériích přednášek o osobním rozvoji. Tito lidé dokázali ve svém životě již mnoho velkých věcí a rádi se s vámi podělí o to, jak dosáhnout všech vašich cílů.

Bohatý Sirotek současně usiluje o zlepšení prostředí, ve kterém vyrůstají ti méně šťastní, prostřednictvím finanční pomoci, věcných darů a akcí usnadňující jim zapojení se do normálního života.

Je to jedinečná možnost dostupného vzdělání za zlomek ceny běžných vzdělávacích přednášek, workshopů a školení, kterým pomůžete! Výtěžek ze seminářů putuje na pomoc a vzdělávání dětí z dětských domovů.

Charitativní smysl celé akce je podpořen také velkorysostí všech vystupujících a odborníků, kteří často přednášejí pouze interně a kteří se zřekli honoráře ve prospěch těm zatím méně úspěšným. 

Bohatý Sirotek je impulsem, jenž vám pomůže poodkrýt nástroje, kterými můžete nasměrovat svůj život přesně tam, kam opravdu chcete. Objevte svou cestu k osobnímu i profesnímu úspěchu a pomozte tak potřebným!

Zdroj: Móda.cz a bohatysirotek.cz
Foto: Lukáš Petr Tesař

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram