Moda.cz na křtu nového videoklipu Jaro Smejkala

Moda.cz na křtu nového videoklipu Jaro Smejkala

Talentovaný zpěvák Jaro Smejkal křtil zbrusu nový videoklip, ke své nejnovější rockové baladě a u toho jsme nemohli chybět.

O talentovaném zpěváku Jaroslavu Smejkalovi, jehož hvězda stoupá prudce vzhůru, je díky jeho originální tvorbě slyšet čím dál častěji nejen u nás, ale i v zahraničí.

Nepostupující finalista třetího ročníku pěvecké soutěže Česko Slovenská SuperStar to zkrátka nevzdala a k dnešnímu dni se může pochlubit několika hity, které se těší velké popularitě nejen na internetu, ale i v rádiích. Především tedy těch zahraničních a o to víc se dá hovořit o velkém úspěchu.

Důkazem je nejen melodická píseň Never mind, ale i nejnovější Jarův počin, sice rocková balada Everlasting love, kterou doprovází skutečně vydařený a čerstvě křtěný videoklip.

Na akci, která proběhla v pražském K.U. Baru přišla kromě naší redakce podpořit i celá řada známých osobností českého showbyznysu, včetně Martiny GavrielyMarcusem Tranem, Anife Vyskočilové, Sabiny Křovákové, či bývalého Lunetica, hudebního producenta  a hlavně autora písně, Václava Jelínka. Ozdobou večera, byla ale také jeho moderátorka, opět skvělá, Veronika Sasková.

 

Krom přítomných gratulantů, Jaro věnoval svůj čas i nám a o své nejnovější práci krátce pohovořil.

„Videoklip obsahuje tři párové linie a mou osobu. Video je plné emocí, hlubokých pohledů, žárlivosti a lásky. Sám jsem při psaní tohoto songu reflektoval uvědomění si chyby, když ukončíte vztah a necháte odejít lásku, čehož s odstupem času litujete. O video se i tentokrát postarali chlapci z Gagmedia, realizaci zaštítila módní značka Religion. Natáčeli jsme necelý den společně se sedmi herci, make-up artistkami a hair stylistkou a myslím, že jsme si to všichni náramně užili.“