Móda.cz, snídaně a konzultace v Naturhouse Palladium

Móda.cz, snídaně a konzultace v Naturhouse Palladium

Redaktorky Módy.cz se nechaly zlákal a zašly na snídani do Naturhouse v Palladium, kde si skutečně zdravě pochutnaly a s nadšením otestovaly další služby, které firma nabízí.

Naturhouse je výživová poradna, která sestavuje chutné a zdravé individuální jídelníčky. Ve většině případů se jedná o jídelníčky redukční s cílem snížení váhy, ale velká část zákazníků chce pouze vědět, jak se správně stravovat. Kdy a co jíst, jaké volit potraviny, aby obsahovaly správný poměr živin a bílkovin, sacharidů a tuků, ale také aby se dokázali orientovat v nabízených potravinách v obchodech. 

Při dodržování tří zásad, a to dodržování jídelníčku, pravidelných kontrol a využívání doporučených doplňků garantuje Naturhause úbytek váhy minimálně půl kilogramu týdně.

V České republice trpí nadváhou asi 80 % obyvatel. Pokud mezi ně nechcete patřit, zvolte zdravější životní styl za podpory Naturhouse a dosáhněte štíhlé linie zdravým způsobem. Tuto cestu si už zvolilo více než 1500 lidí, kteří dohromody shodili přes 4000 kg.

Na území České republiky nalezneme 72 poboček a z nich jednu, Naturhouse v Palladiu, navštívila redaktorka Módy.cz, aby se podívala, jak to u nich vlastně chodí.

Konzultace s výživovým poradcem zdarma
Převáží si vás, přeměří a zjistí, jaký je poměr vašich tělesných tkání. Základem pro stanovení efektního jídelníčku je bioimpedanční analýza. Sundáte si jen boty, změří si vaši výšku a hmotnost pomocí váhy založené na lehkém elektrickém impulsu, který projde do těla. Jedná se o poměrně přesnou tanitovou váhu. Pomocí měření se zjistí i poměr vody v těle a hodnota BMI.

Na úvodní konzultaci si s výživovým poradcem projdete váš denní režim, stravovací návyky, zdravotní stav a poradce vám ukáže chyby, kterých se během stravování dopouštíte. Následně vám vypracuje individuální jídelníček přizpůsobený vašim potřebám z běžně dostupných potravin. 

Poté chodíte na pravidelné kontroly, kde se jídelníček obměňuje a znovu upravuje podle toho, zda je třeba zbavit se vody, spalovat tuky, ale i dle toho, co vás po celý týden čeká. Jídelníček může být také zaměřen na redukci určitých partií jako jsou stehna, bříško či zadeček. 

Konzultace zahrnující měření, vážení, sestavování jídelníčků i kontroly, to vše je zcela zdarma.

Hradí se pouze bylinky, které vám doporučí dietoložka přímo pro danou problematiku. Jedná se o produkty z bylin a extrakty z ovoce i zeleniny. Jsou vhodné k nastartování organismu, aby člověk viděl výsledky už po prvním týdnu, a cítil se lépe. Viditelný efekt je i skvělou motivací k dalšímu hubnutí.


Produkty Naturhouse jsou zaměřeny nejen na redukci váhy, ale také detoxikují tělo, čistí trávicí ústrojí, podporují oslabené orgány, a dodávají do těla potřebné minerální látky a vitamíny.

Může se zdát, že některé doplňky jsou cenově poměrně náročné, ale jedná se většinou jen o prvotní vstup. Vše je ovšem na dohodě s dietoložkou tak, aby si to klient opravdu mohl dovolit, a přitom dosahoval výsledků. Průměrná cena základního balíčku produktů Naturhouse se pohybuje od 800 korun.

Pokud chcete skutečně shodit přebytečná kila a udržet si hezkou postavu i zdravou váhu, je třeba dodržet tři fáze – redukční, udržovací a stabilizační.

V Naturhouse vás naučí, jak si zdravý jídelníček sestavit, jak vykompenzovat své malé prohřešky, a především po čem sáhnout, když jdete nakoupit a jak se vyznat v tabulkách zachycující poměr sacharidů a bílkovin v potravinách.

Svým klientům navíc Naturhouse nabízí možnost sledovat cvičební videa či odebírat zdravé recepty.

Co jsme se dozvěděly?
“ BMI od 20 do 25 je zelené, což je ze zdravotního hlediska v pořádku. Pokud máte index 19,3, je to ještě přijatelné. Od 18 do 19 už to hraničí s tím nejnižším BMI. U vás tato hodnota ukazuje, že máte v těle málo tuku. Pozor na to, může to být nebezpečné, protože tuk chrání v těle orgány. Samozřejmě není zdravé ani  velké ani malé množství  tuku,”  říká redaktorce dietoložka a dodává, že nedostatečné množství tuku může často provázet pálení žáhy či zažívací potíže.

Jak se projevuje, když tělo zadržuje přebytečnou vodu a jak se jí zbavit?
“Přebytečnou vodu pocítíte většinou ve spodních partiích, to se může projevovat pocitem těžkých nohou a otoky. A na otázku, jak se jí zbavit, vám dá odpověď pouze konzultace s dietoložkou, která odhalí, v čem je problém právě u vás.”

Měli jsme možnost některé zdravé produkty ochutnat a musíme říct, že jsou skutečně velice chutné.

Za Módu.cz vám můžeme návštěvu Naturhouse jedině doporučit. Nikdy nevíte, zda je vaše zdraví naprosto v bezpečí...

Zdroj: Móda.cz a Naturhouse

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram