Modelingová škola ROSE POSE objevuje nové malé modelky

Modelingová škola ROSE POSE objevuje nové malé modelky

Modelingová agentura Verona otevírá další ročník Modelingové školy ROSE POSE. Jde o netradiční projekt pro děti od 6 do 15 let, kde se učí správnému držení těla, nacvičují zajímavé choreografie, absolvují profesionální focení a setkávají se s osobnostmi z módní branže. 

Co je Modelingová škola?

Modelingová škola si klade za cíl zajímavým způsobem naplňovat volný čas dětí a teenegerů. Smyslem kurzu je vychovávat malé dámy a malé gentlemany, které zajímá krása a estetika. Umí správně držet tělo, je jim vlastní elegantní pohyb, zdravě se stravují a dodržují pitný režim. A to vše zábavnou a nenásilnou formou, která je spíše hrou než výukou. Věříme, že opravdu krásné a úspěšné mohou být jen zdravě sebevědomé osobnosti, které vnímají estetično jako jeden z důležitých aspektů života. Když někdo slyší o kroužku Modelingové školy pro děti, může být skeptický. Rozumím tomu, neboť mnohé napadne, že vedeme děti k povrchnosti, zakazujeme jim jíst nebo je podporujeme v používání make-upu od útlého věku. Opak je ale pravdou. Přejeme si, aby si každý z našich svěřenců uvědomoval svou jedinečnost a otevřeli se mu nové možnosti. Naši absolventi rozkvétají jako růže,vysvětluje majitelka Agentury Verona Veronika Poláková.

Co vás čeká v ROSE POSE?

Výuka probíhá pravidelně v Tanečním studiu Sector v prvním patře proslulé kavárny Vnitroblock v Holešovicích. Hlavní lektorkou pro výuku catwalk je výborná choreografka a jogínka Renata Martinová, která je neustále nabitá pozitivní energií. Děti pravidelně absolvují besedy s osobnostmi ze světa módy, jako jsou návrháři, stylisté, blogeři, fotografové ale třeba i herci. Vyzkouší si profesionální focení a veřejnou módní přehlídku. Jsou jim odhalena různá odvětví světa krásy a mají prostor pro vlastní realizaci.

 

Pro koho je Modelingová škola vhodná? 

Kroužek je vhodný pro děti od 6 do 15 let, pohybově nadané, fotogenické, ochotné vystupovat před publikem. Návštěvníci kurzu se totiž účastní módních přehlídek a jsou vedeni k profesionálním výkonům. 

 

Photo: Lucie Křížková

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram