Modelka Alexa Chung potěšila svou debutovou Pre-Fall kolekcí 2017

Modelka Alexa Chung potěšila svou debutovou Pre-Fall kolekcí 2017

33letá modelka Alexa Chung se před časem rozhodla založit vlastní značku. Jako první uvedla Pre-Fall kolekci pod jménem ALEXACHUNG.

Pro svůj debut si vybrala prostory dánského kostela blízko Regent’s Parku v Londýně a jeho výzdoba i pojetí přehlídky lehce připomínaly svatbu. Molo zdobily květiny a na závěrečné defilé se spustily konfety. Okouzlující.

Modelka Alexa Chung, pracující pro britský Vogue, se proslavila svými nevšedními kombinacemi oblečení. Dnes ve své vlastní kolekci jakoby zopakovala své populární outfity a dala jim oficiální razítko se svým jménem. Pokud ženy někdy tápaly, kde sehnat oblečení, které Alexa nosí, teď si ho mohou koupit přímo od ní.

Některé mikiny nesly potisk s jejím obličejem, jinak se však kolekce více jak dvaceti modelů ubírala spíše po reálných stopách Alexina stylu. V Pre-Fall kolekci tak kombinuje populární denim v různých podobách, košile a svetry, přidává trendy volánkové šaty a každý model nezapomene doladit specifickým párem obuvi.

Závěr přehlídky patřil tradičně večerní módě. Alexa navrhla velmi moderní a specifické šaty posázené velkými flitry a kolekci zakončila svatebním modelem v jednoduchém pojetí moderní nevěsty. Nabízí se otázka, zda nevystřílela všechny náboje hned napoprvé... Nezbývá než počkat do další kolekce.

vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram