Modelka Kaia Gerber září v nové jarní kampani značky Jimmy Choo

Modelka Kaia Gerber září v nové jarní kampani značky Jimmy Choo

Sedmnáctiletá modelka Kaia Gerber se stala novou tváří jarní a letní kampaně módního domu Jimmy Choo. Není pochyb o tom, že jde ve šlépějích své matky, známé supermodelky Cindy Crawford.

Novou kampaň v hlavní roli s Kaiou Gerber nafotil uznávaný módní fotograf Steven Meisel. Meisel svými snímky zachytil především éterickou a nadčasovou krásu mladé modelky prostřednictvím jednoduchých převážně černo-bílých fotografií. „Kaia stojí v čele další generace supermodelek. Navíc byla veliká pocta pracovat se Stevenem Meiselem na tom, abychom zachytili takové pozoruhodné snímky,” řekla kreativní ředitelka J. Choo Limited, Sandra Choi.

Kampaň, která je globálně k vidění od 10. ledna 2019, byla zaměřena na novou tašku Helia, boty Raine a omezené množství triček a mikin s logem Jimmy Choo. Trika a mikiny vznikly ve spolupráci s kreativními řediteli Mathiasem Augustyniakem a  Michaelem Amzalagem z módního domu M/M Paris.

Pro mě představuje Jimmy Choo sílu a intenzitu. Jsem vděčná za to, že mohu být součástí mladého ducha značky a myslím, že opravdu docílili sebedůvěry, kterou v kolekci zvláště zdůraznili. 

- Kaia Gerber

Jimmychoo.com, Dresstokillmagazine.com, Dailymail.co.uk

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram