Modelka Linda Vojtová tráví dny v ČR

Modelka Linda Vojtová tráví dny v ČR

I když má velice nabitý program v zahraničí, tráví posledních pár dní modelka Linda Vojtová v Česku. Připravuje společně se svou rodinou velkolepý koncert.

7. prosince odehraje její slavný dědeček, skladatel Vadim Petrov, již druhý koncert v rámci symfonického orchestru, a to v Obecním domě ve Smetanově síni. K poslechnutí tedy bude například hudba z Krkonošských pohádek, nebo také premiéra symfonické básně Pražský hrad.

Hudební nadšení se v rodině pravděpodobně dědí, protože i Linda má hudbu velice ráda, nakonec písně svého dědy poslouchá téměř denně a plánuje jeho hudbu pouštět i v rámci své svatby. Přesnější vizi ohledně sňatku se svým přítelem v tuto chvíli nemá, na svatbu nijak nespěchají.

Koncert dědečka však není to jediné, co má známá modelka na starosti, a že taková událost zabere spoustu času. V mezidobí pro české Elle nafotila sérii fotek na švýcarském ledovci a objevila se i v rámci Top star magazínu na Primě. Je vidět, že svůj čas v Evropě plně využívá, než se vrátí zpět do svého domova v New Yorku.

Dnes večer bude Linda Vojtová navíc k vidění v populární show Jana Krause.

Instagram.com

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram