Modelka Michaela Kociánová pózovala pro Harper’s Bazaar

Modelka Michaela Kociánová pózovala pro Harper’s Bazaar

Jedna z nejúspěšnějších slovenských modelek Michaela Kociánová cestovala na překrásnou pláž, aby nafotila snímky pro Harper's Bazaar Kazachstán.

Michaela Kociánová pochází z Trenčína. V roce 2004 se umístila v národním finále na 2. místě v soutěži Kenvelo Elite Model Look Slovakia 2004, a poté na světovém finále Elite Model Look International, které se konalo v Šanghaji, mezi TOP 15 kráskami. O devět let později se stala ambasadorkou slovenských castingů Schwarzkopf Elite Model Look, avšak mnohem větší úspěchy na ní teprve čekaly, například předvádění spodního prádla pro světoznámou značku Victoria´s Secret.

Nyní modelka pózovala před fotografy Caleb & Gladys v rámci módního editorialu časopisu Harper's Bazaar státu Kazachstán. Stylistka DaVian Lain oblékla Michaelu do kombinace plavek, pletených svršků a klobouků s širokým okrajem. Módní kousky na focení zapůjčila značka Miu Miu. O make-up se postarala Anne Kohlhagen a o účesy Gianluca Mandelli. Je moc příjemné vidět, že i české a slovenské krásky mají své místo ve světovém modelingu.

fashiongonerogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram