Modelka Tereza Fajksová se osm měsíců po porodu ukázala v plavkách

Modelka Tereza Fajksová se osm měsíců po porodu ukázala v plavkách

Otevření zimní sezóny v Tatrách si nenechala ujít modelka Tereza Fajksová, která po porodu vypadá ještě krásnější než dříve. Do Jasné přijela i s osmiměsíční dcerou Lilian.

Kde jinde lépe zahájit zimní sezónu než v hotelu Grand v Jasné na Slovensku. To ví i mnoho českých celebrit, které se přijely do Tater zrelaxovat, užít si premiéru nového českého filmu Ženská na vrcholu a načerpat vysokohorskou energii.

Modelka Tereza Fajksová a bývalá Miss Earth přijela do Tater kromě malé dcerky i se svým přítelem Lubošem a jeho maminkou, která jim s Lilian pomáhala. Oba dva jsou velmi sympatičtí a usměvaví lidé, kteří tvoří krásný rodinný pár. Jen tak dál.

„V Tatrách jsme byli poprvé s miminkem a zjistili jsme, že hotel Grand je skutečně baby friendly. Moc se nám tu líbilo. Pokoj byl nádherně přizpůsobený pro dítě, byl tam dětský koutek, užili jsme si procházky. Byli jsme nadšení. Rádi se sem zase určitě vrátíme. Připadáme si tu jak u nás na chatě nebo na dovolené. Je to taková naše srdcovka,“ nadšeně hodnotí pohodlí místního hotelu Tereza Fajksová.

S přítelem si během pobytu užívala wellness i venkovní vířivku. V plavkách to navíc modelce a někdejší královně krásy sluší více než kdy dřív.

„Jak jsem to dokázala? Normálně, mám dítě, o které se čtyřiadvacet hodin starám, kojím, pořád okolo něj běhám. Takže shazování kil šlo samo. A jsem dokonce o čtyři kila lehčí než dřív,“ přiznala modelka.

Tereza si stihla mimo jiné vyzkoušet i velkou novinku – SKY PICNIC – zážitek z pikniku ve speciálně upravené kabině na lanovce. O co přesně jde? Cesta lanovkou může získat nový rozměr. Sky picnic vám nabízí nejenom pohled na krásy slovenských hor, ale také možnost, si tuto jízdu zpříjemnit dobrým jídlem a pitím. Vychutnejte si 40 minutovou jízdu lanovkou se svými přáteli v novém duchu... A teď už se těší na Vánoce s rodinou. „Budeme poprvé ve třech, takže se moc těším. Plánujeme dívat se na pohádky, uděláme řízky s bramborovým salátem a celé to bude jen v mé režii,“ dodala Tereza.

 

foto kredit: Tatry mountain resort

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram