Módní dům VAN GRAAF podpoří talentované tvůrce

Módní dům VAN GRAAF podpoří talentované tvůrce

Soutěž o titul nejtalentovanějšího začínajícího oděvního designéra pořádaná jako součást Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku nabídne vítězi podporu titulárního partnera, kterým se již potřetí v řadě stal módní dům VAN GRAAF.

Do 14. ledna 2018 se do soutěže pojmenované VAN GRAAF Junior Talent  mohou hlásit čeští a slovenští módní tvůrci ve věku do 26 let. Vítěz soutěže získá finanční příspěvek na zhotovení nové kolekce, možnost představit kolekci zdarma na mole MBPFW po boku největších profesionálů v oboru a také PR podporu ze strany MBPFW.

Na základě portfolií přihlášených uchazečů vybere odborná porota čtyři finalisty. V porotě zasedne kromě zástupce titulárního partnera soutěže Patricka Brosiuse také ředitel Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku Lukáš Loskot, šéfredaktorka časopisu ELLE Andrea Běhounková, šéfredaktorka Harper’s Bazaaru Barbara Nesvadbová, šéfredaktorka titulu Dolce Vita Danica Kovářová a vedoucí lifestylového magazínu Hospodářských novin PROČ NE?! Petr Matějček. Odborným garantem poroty je oděvní designérka a vedoucí Ateliéru designu oděvu a obuvi UMPRUM profesorka Liběna Rochová. Selekce odborné poroty v počtu čtyř nejlepších se představí jako součást oficiálního přehlídkového programu březnové edice módního týdne.

Mercedes-Benz Prague Fashion Week FW18 se uskuteční od 16. do 23. března 2018.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram