Módní neřesti a ctnosti Miley Cyrus

Módní neřesti a ctnosti Miley Cyrus

Miley Cyrus svými kostýmy šokuje, ale dokáže i překvapit, tak jako naposledy při udílení cen MTV Video Music Awards 2015.

Když se americká zpěvačka Miley Cyrus před nedávnem objevila na veřejnosti s obnaženými ňadry, rozhodně to nebylo poprvé a jak se u této rebelky dá očekávat, tento výstup v relativně krátkém čase zopakuje. Už to bylo řečeno, ale Miley je rebel každým coulem, jenž ustavičně provokuje.

Nejčastěji jsou to pak právě netradiční kostýmy, skrze které na sebe poutá největší pozornost jak ze strany fanoušků, ale i světových médií, které šíří její popularitu.

Po dlouhé úvaze nám to nedalo a za sbírkou netradičních a mnohdy i právě těch nejprovokativnějších kostýmů Miley Cyrus jsme se ohlédli. Podívejte se s námi na to, co je mladá rebelka ochotná na sebe navléknout, a následně svou volbou šokovat či jinak popudit veřejnost.

 

 

Ne vždy je ale jméno Miley synonymem skandálu. Mladá interpretka dokáže i mile překvapit, tak jako při nedávném udílení cen MTV Video Music Awards 2015 v Microsoft Theater v Los Angeles, kde se 30. srpna 2015 při moderování i hudebním vystoupení představila v mnohem cudnějších modelech PRADA, kterým dáváme palec nahoru.

Umělkyně zvolila top, šortky a klobouček z kovově šedé organzy zdobené flitry a výšivkami se stříbrnými zrcátky. Outfit doplnila vyšívanými legínami ze strečového tylu a sandály na platformě z laminované teletiny. Na sobě ale také měla šedý nylonový kabát a klobouček zdobený stříbrnými flitry a peříčky. Look pak doplnila sandály na platformě z laminované teletiny.

 

Zdroj: PRADA, Hollywoodreporter, google

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram