Módní obchod MARY Fashion se na podzim převlékl do stylovějšího kabátu!

Módní obchod MARY Fashion se na podzim převlékl do stylovějšího kabátu!

Populární internetový obchod MARY Fashion se začátkem podzimu předvedl v modernějším designu. Po osvěžující proměně je nyní mnohem přehlednější a zajímavější.

Moderní prostředí pro pohodlné nakupování

Módní obchod MARY Fashion, který všem milovníkům poskytuje kvalitní a stylové oblečení, spatřil světlo světa už před pěti lety. V rámci svých nynějších pátých narozenin se rozhodl všem svým zákazníkům připravit úžasný dárek – nově vybudované a dostatečně přehledné nákupní prostředí s moderní vizáží. 

 „Uvědomili jsme si, že pro spoustu zákazníků nebyl nákup v původním e-shopu ničím zajímavým a už vůbec ne jednoduchým a komfortním, jakým bychom jej pro zákazníky chtěli mít. Rozhodli jsme se proto ke změně, která zmaximalizuje pohodlí každého zákazníka. Věříme, že nyní bude nakupování jednoduché, pohodlné a zábavné. Velmi nám záleží na tom, aby zákazníci naší změnu chápali jako formu poděkování za čas strávený s námi,“ říkají Marie a Petr Rozsypálkovi, zakladatelé MARY Fashion.

Nedávno spuštěný obchod MARY Fashion se nyní může chlubit svěžím designem, novým logem, inspirativním módním magazínem a také celou řadou dobrých nápadů, díky kterým se bude posouvat stále kupředu. Se změnou tváře však zákazníci nepřicházejí o stylové pánské i dámské oblečení z pečlivě vybraných módních kolekcí, stejně jako o dobře sehraný tým s přátelským a vstřícným přístupem vůči svým zákazníkům.

MARY móda: Stylové oblečení pro každý den

Ať už hledáte dámské či pánské oblečení ideální do města, práce či přírody nebo naopak pro formálnější příležitosti, móda z MARY Fashion pokaždé vyhoví vašim představám. Na své si přijdete, i coby fanoušek ležérní módy, tak i elegantního stylu. 

 

 

Neváhejte si proto prohlédnout pestrý sortiment, který je nyní jako přímo stvořený pro podzimní dny a najděte si v něm módní kousky svého srdce. Muži se mohou těšit například na originální mikiny, moderní pánské svetry, podzimní bundy nebo pánské košile. Ženy zase na pěkné dámské halenky, nevšední bundy, stylové džíny, tak i hřejivé dámské svetry. Že vám tahle malá ochutnávka z MARY Fashion nestačila? Pak určitě prozkoumejte celou nabídku. A rozhodně si pospěšte, ať vám nic zajímavého neunikne :-)

Pokud byste náhodou nevěděli, jakými kousky si udělat radost, přinášíme vám trochu inspirace…

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram