Módní pásky využijete i jinak než jenom do kalhot

Módní pásky využijete i jinak než jenom do kalhot

Pásek už dávno není jen praktickým doplňkem, který drží kalhoty na správném místě. V módě má svou velkou roli, ale použít se dá i na mnoho jiných způsobů.

Téměř se stalo nepsaným pravidlem, že módní pásek patří místo na boky, do pasu. Právě tam může ženě opravdu zalichotit, zúžit pas, vyzdvihnout plný dekolt či krásné boky. Tímto způsobem se navíc zdobí nejenom halenky, ale i šaty a kabátky. Čím zajímavější, tím lepší. Klasické využití pásku však dnes vynecháme a podíváme se, kde všude bychom mohly z praktického hlediska pásek upotřebit.

V džungli velkoměsta i v divočině

Pomocí tenkého pásku dokážete mnohé a to ať už se zrovna pohybujete uprostřed New Yorku nebo na Sahaře. Pásek totiž perfektně poslouží jako technická pomůcka, která společně s kloboukem vytvoří praktickou ošatku. V ní pak unesete malý nákup, láhev s vodou nebo třeba signální pistoli s posledním nábojem určeným k zavolání o pomoc. S páskem však dokážete leccos přitáhnout, svázat k sobě či zpevnit. S trochou štěstí a nadsázky díky sponě na pásku otevřete tajné dveře k pokladu století.

Pásek jako ochranná zbraň

Jestliže jste se skutečně ocitla samotná uprostřed saharské pouště, pak vám může pásek posloužit jako malá zbraň. Tedy alespoň proti hadům, štírům a dalším potvůrkám, které se tam mohou nacházet. Není tedy od věci vždy mít jeden šikovný s sebou. A v případě, že se zraníte a poteče vám velké množství krve, můžete si páskem utáhnout místo nad ránou a zachránit tak sobě či někomu jinému život.

Vlasová ozdoba

Tenčí pásky můžete perfektně využít jako doplněk do vlasů. Kdo dnes také touží po klasických sponkách či čelenkách? Zamotejte si pásek do svého culíku a uvidíte ten ohlas…

Pásky na ruku

Takže ne do pasu, ale na vaši paži. Tenký, krátký pásek plný ozdob využijí především rockově založené osoby.

Ještě stále váháte, proč si pár módních pásků pořídit? A co když se vám na důležité společenské události roztrhne halenka či šaty? Jednoduše natržené místo převážete páskem a zachráníte tak nejdůležitější chvíli, než se vám podaří najít místečko, kde se budete moct převléknout. A když se vám žádná z výše uvedených situací nepřihodí, pak budete mít "jenom" krásný módní doplněk...

pinterest.com

 

 

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram