Módní peklo - největší prohřešky mužů

Módní peklo - největší prohřešky mužů

Přinášíme vám jedinečný seznam nejhorších kousků, které by měl každý muž z šatníků okamžitě vyřadit. 

Doba, kdy se muži o módu nezajímali, je naštěstí dávno pryč. Naopak přibývá těch, kteří stále více přemýšlí nad tím, co si oblečou. Bohužel však takoví nejsou všichni, a stále najdeme takové, kterým je úplně jedno, že jejich oblek je o dvě velikosti větší. Když je to netlačí, tak proč by to nenosili.

My si dnes představíme největší prohřešky pánů tvorstva.

Tepláky

Vzhledem k tomu, že tento typ oděvu je natolik pohodlný, nosí jej muži naprosto všude. Nezáleží na tom, zda jdou zrovna na večeři nebo na fotbal. Mají je doma, jsou pohodlné a to vlastně stačí k tomu, aby je mnozí nominovali na svůj nejoblíbenější kousek šatníku. Na teplácích vlastně není nic špatného. Jen je potřeba zhodnotit, na jakou událost se ještě hodí, a na jakou ne.

Síťované triko

Bohužel i takové věci nás v létě čekají. Vzhledem k tomu, že toto triko je plné dírek, které v horkých letních dnech pouští dostatek vzduchu, je to nejlepší volba. Mnohým mužům to přijde naprosto v pořádku, na druhé straně, my ženy takové věci považujeme spíše za odpudivé. Nikdo totiž není zvědavý na chlupaté hrudníky našich spoluobčanů.

Špatná velikost

Chceš ukázat svaly? Kup si triko o 3 velikosti menší. Která žena nemá ráda pohled na vypracované mužské tělo. Obepnutá trika nám imponují. Nesmí to však vypadat tak, že si pánové půjčili triko ze skříně své partnerky. My to totiž poznáme. Třeba podle toho, že švy, které mají být na ramenou, máte přímo u krku.

Druhou stranou mince jsou ti, kteří si koupí třeba oblek na 10 let dopředu. Sice ušetří balík peněz, ale než do obleku dorostou, téměř se v něm ztratí. 

Příliš krátké šortky

Jistě, šortky nebo kraťasy se nevyznačují přílišnou délkou. To však neznamená, že na nás vykoukne v metru něčí chlouba. Jaká délka je ta správná, jde těžko říct, ale to snad každý muž, který má soudnost, musí poznat sám. Délka lehce nad kolena se zdá být ideální.

Ponožky v sandálech

Téma omílané roky. Mít či nemít. Jeden rok je to tredny, druhý je to out. Vzhledem k tomu, že jsme ponožkami známí po celém světě, a ne v tom dobrém slova smyslu, za nás rozhodně do sandálů jedině naboso. Pokud se chcete rozhodování vyhnout úplně, pořiďte si raději stylové pantofle.

Příliš hluboký výstřih do V

"Véčko" je zatraceně sexy - u žen. Lehký výstřih neuškodí ani pohlaví mužskému. Měli by však být na pozoru, aby nebyl moc hluboký.

Kapsáče

Praktické, ale nehezké. Kalhoty, které mají nespočet kapes, kam se vejde i nákup, jsou více než praktické. Jenže si pak představte, že právě zmíněné kapsy máte opravdu plné. Pohled není zrovna chvályhodný. Na ryby je to určitě skvělá věc, ale do města si oblečte raději klasické džíny.

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram