Módní výstava GRACE'N'GLAMOUR míří do Novoměstské radnice

Módní výstava GRACE'N'GLAMOUR míří do Novoměstské radnice

Oblíbená módní výstava GRACE'N'GLAMOUR je opět tady! Letos poprvé nám otevře prostory Novoměstské radnice, které budou hostit nové úchvatné kousky českých designérů a šperkařů.

Nové kousky z úchvatných kolekcí českých designérů a šperkařů si můžete přijít prohlédnout a zakoupit ve čtvrtek 14. května od 14:00 do 20:00 na módní události Grace'n'Glamour, která se koná již posedmé, letos nově v Novoměstské radnici. V jejich nádherných historických sálech se setkáte tváří v tvář s velmi známými i začínajícími českými módními designéry a jejich aktuální tvorbou.

Na místě si můžete vše vyzkoušet, nechat si poradit, nakoupit jedinečné kousky nebo se jen pokochat krásou a originalitou designu i umění. Opět nebudou chybět ani dialogy o módě, při kterých si s vystavujícími bude povídat patron akce, herec a moderátor Jan Čenský. Během diskusních úseků se setkáte se samotnými osobnostmi a jejich tvorbou, díky nim se můžete se zajímavými a talentovanými umělci seznámit ještě blíže.

Mezi více než dvaceti vystavujícími se setkáte s Kateřinou Geislerovou, Markétou Kopeckou, Janou Minaříkovou, Eliškou Tomkovou nebo šperkaři Věrou Novákovou a Michalem Kadaníkem.

Poprvé se vám představí značka DesignLabut, založená Martinem Labutěm, který bude prezentovat autorský užitkový design v podobě sofistikovaného štendru pro návrháře, vytvořeného speciálně pro Grace'n'Glamour.

A nyní se podívejme, na jaké vystavovatele se můžeme těšit.

MÓDA
Natáshe * Markéta Kopecká * Jana Minaříková * Jaroslava Procházková * Dita Bednářová * Kateřina Geislerová * La Femme Mimi * Elisha * Jaroslava Sedláčková * Martina Vrábelová * Yoka Sola * Chercher * Iveta Pecuchová * Land Kay

 

ŠPERKY
Michal Kadaník * Věra Nováková * Alena Heinrichová / Jewelry by Adrianet  * Lucie Řezbová / Mju. * Kateřina Sochorová *

DOPLŇKY
Alena Bělíková/ LA MODE DE BOHEME * Honza Horníček * Michaela Olehlová / MiOL * Lucie Řezbová / Mju. *

Vstupné: 100 Kč

Zdroj: gracenglamour.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram