Módní zašívárna

Módní zašívárna

Taky vás nudí nebo se až zastydíte, když potkáte někoho, kdo má na sobě to samý co vy, a nedej bože zrovna v tu chvíli? To je prostě veliká nevýhoda konfekcí a pár oblíbených shopíků u nás, do kterých chodí všichni.

Teď je tu ale velký trend! Ten nám umožní být originálama a ještě z toho můžeme mít veeeeelikou radost! 

No, já nevím, jak vy, ale krom toho, že mám slušnou sbírku bot, mám i dost oblečení, kabelek a dalších věcí, bez kterých se prostě nemůžu obejít. U mě doma to vypadá skoro jako v divadelním funduse s malou postelí u zdi. Prostě mám garderoby na tři životy. Ale nepíšu vám tady o tom snad proto, že bych se chtěla chlubit. Naopak! Spoustu z těch bot a dalších "must have" kousků jsem v životě neměla na sobě. Místo toho tahám jen pár hadříků pořád a pořád dokola až do umření, kdy už se s tím nedá nic jinýho dělat, než rovnou hodit do koše. 

A teď je tady skvělá módní finta, jak si ty svoje obnošený a okoukaný outfitíky oživit a dát jim jinej rozměr! Samozřejmě to chce trochu šikovné ruce. A nebo alespoň dobrou žehličku.. Určitě vám kolem neušly všechny ty veselé nášivky. Na ramenou, na zadku, na taškách a dokonce i na botách. Jasně, že se s tím nemusíte mořit a koupíte si rovnou hotovou věc v obchodě. Ale proč nebýt originál a sama sobě takovým módním návrhářem a neudělat si vlastní model, kterej bude naprosto podle vašeho vkusu??! Okolí to ocení bezpochyby a ještě třeba uděláte radost i netypickým dárkem někomu blízkýmu, když pro něj něco sama vytvoříte. I tady fantazie může jen vřít. 

 

Pokud nemáte zrovna trénovaný ruce s jehlou a nití a vaše pokusy by mohly dopadnout spíš jako krvák s motorovou pilou, jsou tu i nažehlovací látačky. Jen pozor na rozpálenou žehličku, nejste-li žádná hospodyňka. Já teda nežehlím vůbec a žádná ostuda! Nebo prostě zajděte do galanterie a kupte si lepidlo na textil. Určitě tam najdete i nějaký kamínky a další čarokrásy a originální modely z vaší nový vlastní dílny se můžou těšit, až spatří světlo světa! 

  

 

Buďte original, buďte svá, buďte veselá! 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram