Modrá je dobrá – Boss Kids S/S 2015

Modrá je dobrá – Boss Kids S/S 2015

Hugo Boss nikdy nezklame! Opět představil stylovou dětskou kolekci. Tentokrát obohacenou sportovními kousky s příchutí léta. Nechybí ji však typický duch Hugo Boss.

Modrá je dobrá, a nikdy nic nezkazí. Vypadá skvěle nejen v elegantním provedení, ale také v tom sportovním, na kterém Boss vystavěl nejnovější dětskou kolekci pro Jaro/Léto 2015. Stylová námořnická je u značky Boss klasika. Letos ale přichází s dalšími svěžími odstíny modré, zářivě i pudrově tyrkysovou, blankytnou i pomněnkovou. Letní atmosféru dále vyzdvihuje zelenomodrá, limetková a barvy v odstínech slunečních paprsků.

Perfektně kombinovatelné trendy kousky i paleta barev je ideálním základem pro celou letní sezonu. K životu se u Bosse probouzí i motivy, jsou to zejména exotické zvířecí potisky – žirafy, nosorožci, sloni i tygři. Na rozdíl od loňské kolekce Boss Kids se letos můžete těšit také na dívčí kolekci. V té si Boss pohrává s motivem kolibříka, květinovou výšivkou i flitry.

Krásně projasněná kolekce je především ležérní, a vyzdvihuje sportovního ducha. Vše je připraveno k maximálnímu pohodlí dětí, což vychází především z materiálů, mezi kterými jednoznačně vede čistá bavlna. Najdou se zde také kousky pro výjimečné příležitosti v nesmrtelné black&white kombinaci.


V létě se můžete vy i vaše děti dostatečně módně vyřádit. Co by v dětských šatnících nemělo letos chybět? Šortky v safari stylu, klučičí plavecké kraťasy, dívčí sportovní šaty a hlavně stylový slaměný klobouk. Ten od Boss je navíc ekologický, je vyrobený z papírových vláken. Klobouk jednoznačně dodá celkovému outfitu dítěte klasický letní look.

To nejlepší z kolekce Boss Kids S/S 2015 naleznete v naší fotogalerii níže.

Zdroj: hugoboss.com, childsplayclothing.co.uk

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram