Monika Drápalová na Designbloku 2014

Monika Drápalová na Designbloku 2014

Modní přehlídka Moniky Drápalové, která proběhla v pátek 10. října v rámci Fashion Stage letošního Designbloku, měla opravdu neopakovatelnou atmosféru. Estetický zážitek z velmi povedené kolekce ještě umocňovala živá hudba.

Stejně jako celý Designblok 2014, byla i podzimní kolekce Moniky Drápalové All is not lost inspirovaná dětstvím, které je plné her, zábavy i improvizace. To se na modelech odráželo netradičními barevnými kombinacemi, zajímavými střihy i předimenzovanými detaily a hravými doplňky.

 

Celou show doprovázenou performancí Petra Nikla a Salvátorského pěveckého sboru uvedl model s obrovským světlem na hlavě, hrající na jakýsi mlýnek, což už naznačovalo, že určitě nepůjde o klasickou módní přehlídku podobnou tisícům ostatních.

 

Chybělo klasické molo, modelky a modelové se procházeli přímo po zemi a diváci si tak mohli kolekci prohlédnout z větší blízkosti. Světlé kabáty jakoby postříkané vodovými barvami střídaly oversized modely se zkrácenými rukávy, ať už ponechané volně nebo svázané v pase. Společným prvkem bylo pro zimní období velmi praktické vrstvení.

 

Zdroj obrázků: vlastní

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram