Monika Vaverová a její fenomenální FUTURE MODE fashion show

Monika Vaverová a její fenomenální FUTURE MODE fashion show

Monika Vaverová je definicí pro osobitost a tak se není čemu divit, že nám svou FUTURE MODE FASHION SHOW absolutně vyrazila dech! Nebojte se, zvládli jsme to a chceme víc!

Talentovaná návrhářka působící pod značkou MIMO představila svou nejnovější kolekci F2 a za pomoci diVize společně připravili velkolepou show ve spojení módy, umění a tance. Pokud Moniku znáte, tak jistě víte, že vás zavede do zcela jiného světa. Do svých modelů vnáší osobitost, která ve výsledku přinesla originální kolekci plnou futuristických prvků.

Nešlo o klasickou přehlídku, kdy modelové smyslnou chůzí dorazí na molo, předvedou kolekci a odejdou. Již první sekundy rozhodly, že tato přehlídka je spíše akční show, která nejen nám, ale i ostatním v klubu Dup36 údivem otevřela ústa dokořán. O tento neskutečný zážitek se postarala diVize. Tito nadaní kreativci dali dohromady koncept, booking tanečníků, hudební výběr, mix, kreativu, koncept stínohry, light design a sound system. O choreografie tanečníků se postarali Zuzana Zizoe Veselá a Wahe Akopjan. 

Návrhářka do svých modelů oblékla talentované tanečníky, jako jsou např. Michal Holík, Simona Machovičová, Michal Černý, Martina Zachrlová a další. Na výsledném vzhledu modelů se taktéž podíleli šikovní kadeřníci z Alternative Studio.

Tanečníci/modelové byli skvěle sehraní a předvedli tak dokonalou choreografii. Kolekce F2, hudba, tanečníci, jejich těla, světelné efekty, to vše dohromady vytvořilo příběh, takže po celou dobu jsme měli pocit, že krom skvělé tvorby Moniky Vaverové sledujeme divadelní a taneční zpracování Hunger Games. Zkrátka vzrušující. 

Na závěr na pódium dorazila Monika Vaverová, kterou publikum odměnilo velmi hlasitým potleskem. Poté následoval přípitek, focení a samozřejmě oslava velkolepé show. 

Líbí se vám kolekce F2 Moniky Vaverové? 

                                                                                                                                                 Foto: Peter Varga 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram