Monochromatické outfity vedou napříč generacemi a státy- přinášíme inspiraci jak na ně!

Monochromatické outfity vedou napříč generacemi a státy- přinášíme inspiraci jak na ně!

O celočerných outfitech jsme vám již říkali. Přišel nejvyšší čas, porozhlédnout se po monochromatických outfitech v jiných odstínech - béžové, šedé nebo hnědé! 

Celočerné outfity jsou jedním z hlavních trendů této sezóny, ale pokud si zrovna v černé nelibujete, připadá vám smutná nebo se v ní ztrácíte, přinášíme vám typy na monochromatické outfity. Spočívají v outfitu složeném z jedné barvy, ale rozhodně ne pouze z jednoho daného odstínů. Nejčastěji se nosí dva až tři odstíny hnědé, béžové či šedé s doplněním o barvu neutrální - tedy černou či bílou.

Opravdovým uměním je potom nakombinovat navzájem šedou s béžovou v monochromatický outfit. Skvělou inspiraci můžeme určitě čerpat ze zahraničí! 

Nezapomínejte určitě na doplňky. Ty jsou jedním ze základních stavebních prvků celého outfitu. Byť je jejich jméno odvozeno od doplnit - tudíž přidávání až na samý závěr, v dnešní době jsou nepostradatelné. Skvěle to ostatně vyjádřil Tom Ford: "Details are not the details. They make the design!" (Detaily nejsou pouze detaily. To oni tvoří celý návrh!) Platí zde jednoduché pravidlo: k teplým barvám (hnědá, béžová) volte zlato, ke studené šedé, černé a bílé patří stříbro. 

A když už jsme mluvili o detailech - nesmíme zapomenout na vzory a potisky. Pod šedým copánkovým svetrem bude skvěle vypadat límeček od vzorované černo-bílé košile. Stejně tak se nebojte vzorů na šátcích a nejlépe najděte takový, který nejenže bude v tónu s vaším oufitem, zároveň ale bude obsahovat i kontrastní barvu pro oživení. 

Inspirujte se přírodou. Můžete zvolit outfit celý v černé či bílé barvě. S trochou vkusu se vám to jistě podaří. Pro originálnější outfity se ale inspirujte přírodními barevnými kombinacemi. V lese uvidíte několik odstínů zelené a hnědé, na podzim je všude béžová, hnědá, oranžová a červená. Tyto barvy k sobě totiž přirozeně patří. Tak proč je neobléknout dohromady?

Zdroj: ehow.com
pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram