Moschino představilo dárkový set Barbie a Ken

Moschino představilo dárkový set Barbie a Ken

Miniaturní verzi oblečení na panence Barbie a jejím milém Kenovi inspirovali Jeremy Scotta a Stellu Maxwell v roce 2015.

Předávaly se tehdy MTV Video Music Awards, když všem přítomným spočinul zrak na Stelle Maxwell a Jeremy Scottovi, kteří přišli doslova jako Barbie a Ken. A právě touto dvojící se dále inspirovala značka Moschino, když se rozhodla vytvořit dárkový set věnovaný fanouškům Barbie.

Dárkový set Moschino zahrnuje jak panenku Barbie, tak panáčka Kena, kteří nosí miniaturní verzi večerních outfitů, které měli kreativní ředitel značky Jeremy Scott a irská supermodelka Stella Maxwell onoho srpnového večera na červeném koberci v Los Angeles na sobě.

Barbie je oblečena do černých sametových šatů bez ramínek s předimenzovanou vrchní částí obtékající od pasu až dolů a s graffiti výzdobou na spodku sukně. Ken má vícebarevný pruhovaný smoking bez košile. Dárkový set se prodává za cenu 239 euro a je v prodeji na stránkách Moschino. K zakoupení bude i osobně v butikách značky v Miláně, Římě, Londýně, Paříží, New Yorku a Los Angeles.

wwd.com

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram