Moschino S/S 2015

Moschino S/S 2015

Sázka na výstředního Jeremyho Scotta jako nového kreativního ředitele se módnímu domu Moschino vyplatila. Včerejší přehlídku této značky budeme pamatovat ještě hodně dlouho.

I Miláno umí být zábavné. Především ve chvíli, kde v jednom z hlavních center světové módy předvádí svou tvorbu nový kreativní ředitel Moschino. Jeremy Scott je výraznou postavou současné módní scény, i proto se na jeho přehlídku stály dlouhé fronty, a to hned v několika řadách. Moschino pozvalo známé osobnosti, světově úspěšné blogerky i další zájemce o módu. A ty dělali to, co umí nejlépe - o přehlídce informovali zástupy svých fanoušků na sociálních sítích. A že bylo o čem. Co se na módní show Moschino objevilo?

Barbie svět. Kolečkové brusle. Velké blonďaté paruky. Koketující modelky. A spoustu a spoustu růžové. Pro odpůrce této barvy však máme i dobrou zprávu - růžový odstín Jeremy občas vystřídal nějakým jiným, podobně okatým.

Líbí se nám, jak je Jeremy Scott drzý. Nebojí se sáhnout po naprosto laciném tématu a odprezentovat si jej podle svého. Jeho kousky jsou sice občas až příliš, naprosto nepraktické, v kolekci si ale najdete i outfity, které se nosit dají. Možná ne přes den do práce v kanceláři, ale na party nebo zábavný večer je nová kolekce od Moschino vhodnou volbou.