MP3 přehrávač Creative dobíjen vaším pulsem

MP3 přehrávač Creative dobíjen vaším pulsem

Brazilský designér Dinadr da Mata nezahálel a stejně jako v případě Fluid Smartphone se pustil do dalšího HI-TECH konceptu. Tentokrát se můžeme pokochat náramkovým MP3 přehrávačem Creative.

Tato vskutku vychytaná věcička má obtékat zápěstí coby náramek, odkud je možné samotné zařízení pohodlně ovládat díky dotykovému OLED displeji a v rolovacím menu jednoduše volit jednotlivé skladby.

Některé typy náramků dokonce umožní prohlížet alba fotografií podobně jako u iPodu. MP3 Creative ale navíc nabízí velký komfort pohybu díky bezdrátovým sluchátkům. Jeho uživatel si tak vychutná volnost pohybu, ať už při pěší chůzi, běhu nebo jízdě na kole. Ovšem největší exkluzivitu tomuto zařízení zajišťuje jeho neotřelý způsob napájení. To je totiž zajištěno prostřednictvím tepové frekvence, ale podrobné informace o této technologii dosud nejsou známy. Ostatně stejně tak jako dostupnost samotného zařízení.

Jeho dosavadně odhadovaná výrobní cena 300 dolarů ho nejspíš odsoudí k zapomnění. Můžeme se ale nechat inspirovat a nadále snít. 

 

Zdroj: crunchwear, wordlesstech

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram