Must-haves Michael Kors S/S 2015

Must-haves Michael Kors S/S 2015

Letošní sezona Jaro/Léto 2015 bude hlavně o doplňcích! Podívejte se, co by vám podle Michaela Korse nemělo v nadcházející sezoně chybět.

Nejen Michael Kors ve své kolekci Jaro/Léto 2015 sází především na jednoduché často oversize kousky s přídechem rebelské romantiky. Letošní sezona se jednoznačně ponese v optimistickém duchu plném barev a lesku.

 

Žlutá kabelka říká jaru vítej
Zářivá kabelka je základním doplňkem této sezony. Během dne ji noste přes rameno s bílým trikem, modrými džínsy a nízkými sandály pro pohodlný urban look. Na večer ji můžete vzít jen tak do ruky i k černým koktejlkám. Nezapomeňte na šperky ve zlatém tónu. 

  

Zlatý lesk
Zlaté šperky ovládly sezonu Jaro/Léto 2015 nejen u značky Michael Korse. Nosí se jemné řetízky s přívěsky, nenápadné i výrazné náhrdelníky perfektně pojící punk a krásu v jedno. 

Designový statement náramek zase umocní váš boho styl. Kombinujte s jednoduhými prstýnky a volnými střihy. Minimalismu dosáhnete, necháte-li ho osamotě. Unosíte ho ke všemu, od lehkého denimu po černé koktejlky.

  

Oversize sluneční brýle
Velké sluneční brýle nejrůznějších ženských tvarů mají své nesmrtelné kouzlo. V posledních letech se tyto retro kousky stávají must-have doplňky číslo jedna. Alespoň jedny takové brýle by měla vlastnit každá z nás. Váš retro look prerfektně doladí celkové plavky, velká plážová taška či letní květinové šaty.

 
  

Hodinky – zlato a exotika
Jedna část čistá, plná lesku a druhá exotická – spojení zlata a umělé želvoviny perfektně vystihuje letošní trendy. Motiv želvoviny či dřeva se skvěle kombinuje s dalšími přírodními barvami a motivy, ať už na brýlích, kabelkách či špercích.

 
   

Zdroj: michaelkors.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram