Muž roku 2016, bacha na něj, je jím bachař!

Muž roku 2016, bacha na něj, je jím bachař!

V Náchodě se v páteční večer uskutečnila volba nejkrásnějšího Čecha. Proběhl zde další ročník úspěšné soutěže Muž roku.

Náchodské Městské divadlo Dr. J. Čížka po roční odmlce opět naplnila masa obdivovatelů mužské krásy a intelektu, který na tamních prknech znamenajících svět, předvedla po boku zkušené moderátorské dvojice Sandra Parmová a Karel Voříšek dvanáctka svalovců z celé České republiky.

Ano, i letos zde proběhlo velké finále oblíbené soutěže Muž roku pořádané Davidem Novotným, který byl i tentokrát s výběrem finalistů nadmíru spokojen a na jejich přehlídku neváhal pozvat celou plejádu známých osobností a to nejen z Čech, ale i zahraničí, včetně čerstvého držitele titulu Mister International, který do Česka dorazil vůbec poprvé.

 
Pedro Mendes na svou první návštěvu Česka jistě jen tak nezapomene, neboť cestou ze Švýcarska do Prahy zažil chvilky napětí. Jeho letadlo totiž hlásilo závadu na podvozku, a tak následně muselo nouzově přistát ve Vídni. Naštěstí se nikomu nic nestalo a Pedro se mohl ve zdraví připojit k Muži roku 2015 Jakubovi Krausovi a dalším hvězdným hostům finálového večera, jehož závěrem padla tři nejdůležitější jména: Miroslav Dubovický, jemuž porota přiřkla třetí místo, na místě druhém Tomáš Dvořák a konečně jméno mladého vězeňského dozorce ze Slaného a čerstvého držitele titulu Muž roku 2016, kterým se stal Josef Kůrka.

Finalisté již sedmnáctého ročníku soutěže se převedli ve volné disciplíně, v níž vsadili na taneční či pěvecké kreace, ale také na skoky v balónu nebo bojová umění. Samozřejmě ani tentokrát nemohla chybět oblíbená promenáda v plavkách značky 69Slam, jež byla pastvou pro oči dámské části publika nebo přehlídka společenských oděvů Bernhardt.

 

Zdroj: Fb/ Muž Roku

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram