Může být spodní prádlo krásné a zároveň pohodlné? Jednoznačně ano!

Může být spodní prádlo krásné a zároveň pohodlné? Jednoznačně ano!

Když se řekne spodní prádlo a pohodlí, co se vám vybaví? Samozřejmě v souvislosti s myšlenkou, že takové prádlo chcete ukázat i svému protějšku. Nám například Calvin Klein.

Značka Calvin Klein je velkým průkopníkem spodního prádla nejenom z pohledu nositelnosti, ale také pohodlí. Svou historii píše již velkou řádku let a snaží se ženám nabídnout možnosti, které zdůrazní jejich přednosti. Zároveň však kreativní designér značky Raf Simons uvažuje nad tím, v čem se ženy skutečně cítí dobře. A všechny víme, že i když máme perfektně padnoucí push-up podprsenku, stejně je nám nejlépe ve „staré dobré“ sportovní klasice. Netlačí nás žádné kostice, nesvazuje nás žádný tvar a nedej bože špatně vybraná velikost.

A vlastně o tom je i aktuální kolekce, se kterou si designér Raf Simons vyhrál. Zaměřil se především na klasické podprsenky bralettes a na tanga. Simons vynechal výrazné změny a vycházel z klasických střihů, se kterými pracuje již dlouho, přidal k nim nápis 205W39NYC, pod kterým se skrývá adresa americké centrály značky Calvin Klein a sexy, pohodlné modely jsou na světě.

Editorial ke kolekci má na svědomí Queens, kde na tohle prádlo nedají dopustit.Fotograf Roman Nguyen pojal snímky lehce vyzývavě, rozhodně ale svůdně. Ruce v rozkroku i na prsou, odhalená bříška i boky jsou právě tou částí, která napoví, že Calvin Klein má nejenom sexy prádlo. A to ani nemusíte mít tetování...

queens.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram