Myslete na jarní doplňky

Myslete na jarní doplňky

Buďte připravené na jaro ve velkém stylu a neřešte již stále do kolečka, jaké oblečení zvolíte pro ten či onen den. Mnohdy si vystačíte jen se správným doplňkem.

Módní doplňky dokáží zázraky, zpravidla oživí a doladí pro vás možná zastaralý outfit, bez nutnosti nákupu dalšího nového oblečení.

Vybavte se novým kloboukem, který patří do TOP trendů letošního jara/léta 2014. Letos jsou v kurzu velké klobouky s širokým límcem, ale stejně tak váš outfit skvěle doplní malý klobouk v pánském stylu.

Nebojte se klobouk nahradit šátkem, který vás ochrání nejen před sílícími slunečními paprsky, ale skvěle padne i kolem krku.

Nezbytným doplňkem jsou i kabelky. A i ty podléhají módním trendům. Ale jaké jsou ty pro letošní rok? V kurzu nadále zůstávají kabelky obřích rozměrů, jejichž obliba má stále vzrůstající tendenci. Určitě ale sáhněte i po psaníčku s možností zavěšení přes rameno. Velkým hitem jsou drobné kabelky s třásněmi. Poměrně častým jevem bude i zdobení stříbrnou či zlatou barvou, ale i zvířecími vzory.

Dalším neopomenutelným doplňkem je pásek, který se hodí snad ke všemu. Skvěle doplní vaše šaty, tuniku ale i kalhoty. Letošním trendem jsou extrémy v dobrém slova smyslu. Proto je možné kombinovat jak široké pásky, tak i ty úzké.

 

Zdroj obrázků: accessoriesmagazine, mango, google

 

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram