Na Čapím hnízdě se slétla krása z celé republiky

Na Čapím hnízdě se slétla krása z celé republiky

Koupání v oceánu a opalování na thajských plážích finalistky soutěže Česká Miss vyměnily za místo, kam i čápi rádi létají.

Uchazečky o letošní korunku krásy se doma příliš neohřály. Sotva co si vybalily plavky z Thajska, už už se musely chystat na cestu směr Čapí hnízdo, které se stalo místem konání letošního domácího soustředění.

Nabitý program finalistek dvanáctého ročníku soutěže Česká Miss odstartovalo setkání na téma motivace s úspěšným českým manažerem a koučem Janem Mühlfeitem v pražském Pentahotelu Prague. Přednáška se týkala hlavně pozitivního myšlení a umění sebeprezentace, bez nichž se dívky jen stěží obejdou, tak aby nejen v soutěži samotné, ale i následné kariéře uspěly.

Po příjezdu na Čapí hnízdo dívky uvítal ředitel hotelu Jan Gavenda spolu se šéfkuchařem Ladislavem Doušou, který bude mít po celou dobu jejich pobytu na starosti pestrý jídelníček.

Pak už na finalistky čekala zkouška šatů pro blížící se Ples v Opeře, na který vyrazí v sérii slavnostních rób (doplněných o boty a psaníčka značky NeroGiardini), jež pro tuto příležitost připravilo návrhářské duo Jaroslava a Dominika Sedláčkovy, které zvolily kombinaci klasické černé a bílé.

 

Došlo zde ale i na aktivní odpočinek, při kterém si finalistky užily spoustu zábavy a zasloužené relaxace.

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram