Na Halloweena šly celebrity za jiné celebrity

Na Halloweena šly celebrity za jiné celebrity

Trendem roku 2018 bylo obléknout se jako jiná slavná osobnost. Někteří byli k nerozeznání od těch pravých. Sociální sítě byly zaplaveny fotkami!

Halloween jako výzva 

Velmi populární americký svátek Halloween je něco jako výzva pro všechny celebrity, herce, herečky, modelky a zpěváky. Každoročně se najednou objeví trend, který někdo začne a poté se strhne lavina od ostatních, kteří se snaží trumfnout svou originalitou a humorem. Většinou nikdy se nejedná ve vyšších společenských kruzích o to, vystrašit, kromě ojedinělých modelek, které se zohyzdí, aby šokovaly. Spíše je cílem pobavit, být ironický a rozesmát. Pro rok 2018 se stal Halloween symbolický tím, že se slavní lidé oblékli jako jejich jiný slavný protějšek. 

Děti v hlavní roli

Roztomilé a humorné je provedení masek zejména u dětí. Proč nejít za malého Karla Lagerfelda? To si vymyslely děti svého kmotra samotného génia Karla Lagerfelda. Vtipné sladění některých rodičů s dětmi, tedy pokud šli výjimečně za nějakou tematickou masku, je milé a zahřálo u srdce. Přeci jenom, tento svátek je předně od dětech. Na to však mnoha celebrit zapomíná a obléknou se na desítku večírků do desítky kostýmů a strhávají pozornost hlavně na sebe. Hlavní je zaujmout média. V případě rodiny Kardashian se jedná doslova o posedlost kostýmy a rivalitu mezi jednotlivými sestrami. Každá se převlékla asi pětkrát do různých masek. Barbie od Kylie je však velmi povedená. Na čem jediném se však shodly, bylo jít hromadně jako parta super modelek s originálními křídly zapůjčenými od Victoria Secret. Trénovaly chůzi několik měsíců.

Žadný bubák ani strašidlo

Podivné ale bylo, že se sestry fotily zepředu i zezadu a na Instagramu tyto fotografie obletěly svět, ale za pár dnů byly vymazány. Šeptá se, že šlo o chytrý reklamní tah pro Victoria Secret. Rok 2018 byl jednoznačně ve znamení královské rodiny, a tak se i někteří herci odvážili převléknout se za samotnou královnu a jejího manžela. Jako strašidlo a bubák nešel skoro nikdo. Podle slavných osobností bylo mnohem strašidelnější obléknout se jako někdo, koho milují, nebo naopak, mají z něho legraci. Beyonce s Jay Z šly za své idoly: černošské olympijské sportovce. Každý prostě překvapil. Nebo se o to alespoň snažil. Nicki Hilton šla za svou sestru Paris. Mel B za Victorii Beckham. Zajisté chtěly i trochu provokovat!

Zdroj: vogue.com.au, vogue.com, instagram.com

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram