Na jaře 2015 letí přirozený lesk pleti, pastelové stíny a výrazné rty

Na jaře 2015 letí přirozený lesk pleti, pastelové stíny a výrazné rty

Přinášíme vám přehled trendů v líčení pro jaro i léto 2015. Někeré tipy už dávno znáte, jiné přicházejí nově dle inspirace módních návrhářů. 

Pastely & Nude

Jaro v roce 2015 je především ve znamení pastelových a tělových tónů. Nosí se barvy jako mint, levandulová, starorůžová, baby modrá i světle zelená. Nestínují se žádnou tmavší barvou, nechávají se samotné. Můžete s nimi pokrýt celé víčko nebo udělat jen silnou linku nebo použít pouze do jednoho z koutků oka.  

Hnědé kouřové líčení

Klasické kouřovky dostávají novou podobu. Černá je zapomenutá - in je hnědá s notnou dávkou lesku. Pozor - mluvíme o lesku, ne o třpytu. Výrazné hnědé kouřovky se hodí i na denní nošení, doplňte je šťavnatým odstínem meruňkové tvářenky a perfektně sjednoťte pleť.

Lesklá pleť

Když už je řeč o pleti... na jaře 2015 přichází vlna lesku. Nejen u očních stínů, rtěnek či krémových tvářenek. Především se týká i pleti. Pokud tedy můžete, nechte pudr ležet ve skříni a do hlavní role oslovte rozjasňující makeupy, korektory i tekuté rozjasňovače. Rok 2015 je totiž jejich obdobím!  

Výrazné rty 

Červené rty jsou nesmrtelné. Na jaře dejte prosto všem jejím jasným odstínům, ale také syté růžové a ostré oranžové. Nechceme tu žádné zastřené tóny, tmavé burgundy ani rudou. Máte několik variant, jak rty nalíčit. Pro odvážnější to znamená ostré a precizní obrysy, pro ležérnější typy potom syté lesky a vklépání rtěnky do rtů prstem či štětečkem. 

Zdroj: pinterest.com

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram