Na jaře jedině v outfitu s army prvky

Na jaře jedině v outfitu s army prvky

Na jaře si rozhodně nevystačíte jen s khaki parkou, která je in už nějakou dobu. Abyste vypadala skutečně trendy, obohaťte svůj outfit i dalšími army prvky. Maskáčový vzor nakombinujete např. s černou kůží a kovovými detaily,

Velmi efektně vypadá mix robustních materiálů, např. silné bavlny a neoprenu s lehounkým hedvábím, šifonem nebo merino vlnou. Parku tedy oblékněte na jednoduché hedvábné šaty nebo na halenku a koženou mini, nazapomeňte ani na biker boots nebo sandály s kovovými cvočky.

Klasickou khaki parku s kožíškem vyměňte za praktický vzdušnější model v módní tmavě modré. Z nejrůznějších barev, materiálů i střihů můžete vybírat např. na Parka London.

Světle khaki bavlněná košile z Topshopu je ideální variantou pro ty, které si netroufnou na maskáčový vzor, ale chtějí na jaře dát šanci trendy army prvkům.

Luxusní kožená sukně od Karen Millen kombinuje drsné detaily se sexy ženským střihem. Dá se tak kombinovat téměř s čímkoliv a zároveň se hodí pro spoustu příležitostí.

Vrchní díl v army stylu a široká sukně vytvářejí zdánlivě nesourodé šaty, které ale na postavě vypadají překvapivě dobře. (Asos)

Klasické i zdobené biker boots na jaře klidně obujte i k sukni, v létě je pak nahradí sandály, samozřejmě v military stylu. (Ash Footwear)

 

Zdroj obrázků: Glamourmagazine.co.uk 

 

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram