Na míru Vaší postavě, i potřebám

Na míru Vaší postavě, i potřebám

V zakázkovém krejčovství Delor Slovanský dům navazují na tradici první republiky, kdy patřilo k dobrému tónu a společenskému postavení šít v prestižním módním salónu.

V Deloru ve Slovanském domě si zakládají na vysoké preciznosti zpracování, která se snoubí s jedinečností francouzských látek Dormeuil a osobním přístupem módních konzultantek. Zastávají jednoduché heslo a to, že těm nejlepším patří to nejlepší. Důraz je kladen hlavně na individuální potřeby a osobnost každého klienta. Cíl je jednoduchý. Přání, aby se všichni klienti cítili skvěle v oděvech šitých na míru ve zpracování bespoke či made-to-measure. Také proto služeb salonu Delor využívají přední manažeři, politici, sportovci a umělci.

Pánové! Na míru Vaší postavě, i potřebám. Módní konzultantky Delor přesně vědí, jaký límec košile, barva, střih saka či vzor látky se k Vám hodí nejlépe. Nebudou Vás zbytečně zatěžovat otázkami, na které neznáte odpověď. Místo toho Vám přesně doporučí to, co se k Vám perfektně hodí. Společně vyberete takový oblek, který nejen skvěle vypadá a sedí ale také koresponduje s Vaším životním stylem. Protože teprve pak se stává skutečně na míru!

Kostýmy pro dámy na míru, není problém. V salonu Delor Slovanský dům vám pomohou k tomu, aby bussines kostým nebyl jen nutností ale i radostí. Cítíte se pohodlněji v sukni či v kalhotách? Nebo raději sako doplníte pouzdrovými šaty? Nechte se zlákat nepřeberným množství kvalitních vlněných, lněných nebo hedvábných materiálů. Drobnými detaily vždy vše doladíme k dokonalosti. Zapomeňte tak na chvíli na každodenní stres a shon a svěřte se do rukou odborníků. Vstupte do světa Delor ve Slovanském domě, kde se i výběr kostýmku stává nevšedním zážitkem.

Budou se se ctí starat o Váš šatník včetně úprav a kompletního servisu oděvů. Rádi Vás přivítají v salonu v zahradě Slovanského domu.

www.delor.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram