Na návštěvě v Petra Clinic s Martinem Dejdarem

Na návštěvě v Petra Clinic s Martinem Dejdarem

Opět jsme se vydali podívat na místo, kde plní tajné sny ženám i mužům. Naši pozornost tentokrát upoutala Petra Clinic, kterou si shodou náhod zamiloval i Martin Dejdar.

V poslední době jsme navštívili řadu kosmetických salonů, klinik a center, každé mělo něco do sebe, ale žádné z nich nepředčí naše nadšení z návštěvy kliniky estetické medicíny Petra Clinic.

Petra Clinic nás oslovila již při příchodu svým nesmírně příjemným a velice stylovým prostředím. Vyjeli jsme výtahem v pasáži Světozor do čtvrtého patra, kde na nás již čekalo občerstvení na sluncem zalité terásce s houpačkou a ratanovým nábytkem. Krása! A stejně tak přitažlivé jsou i interiéry. Okamžitě na nás dýchla domácí pohodová atmosféra. Nenajdete tu žádné rozlehlé čekárny, jako ve velkých centrech, kde se chlubí širokou škálou přístrojů, a na recepci vás sedí hned 40. Nic takového! Menší elegantně zařízené prostory hovoří o maximální diskrétnosti, na které si klinika zakládá. Rozhodně se zde nepotkáte se svou nadřízenou, což by pro vás jistě nebylo dvakrát příjemné.

 
 

Co nás ale skutečně překvapilo, je s jakým nasazením a vášní se zde o své klienty stará nejen perfektně vyškolený tým, ale sama majitelka Petra Řehořková, přední odbornice na estetiku, krásu a zdravou výživu. Petra se svým klientům věnuje den co den již 13 let a klade opravdu velký důraz na vzdělání své i svého prakticky neměnného týmu. Důvod je prostý, i když by to nikoho z nás asi nenapadlo - perfektní obsluha více jak 22 přísrojů, které má klinika k dispozici.

 

Velké kliniky a centra si často zakládají právě na přístrojích, ale to nemusí vypovídat o kvalitě odvedené práce a výsledcích. Většinou nestačí jen přístroj zapnout, a čekat zázraky. Právě proto Petra Řehořová klade velký důraz na zdravotní praxi svého personálu i práci s přístroji, díky čemuž dosahují špičkových výsledků. Ke každému v Petra Clinic přistupují individuálně s maximálním ohledem na celkový zdravotní stav i lymfatický systém. Dokážou odhalit podstatu problému, ať už se jedná o omlazení pleti, kožní problémy, celulitidu, strie či nadbytečný tuk, a tak určit, co skutečně pomůže, který přístroj nebo jejich kombinace je tím pravým pro vás.

A právě tento nedocenitelný přístup i skvělé výsledky si pochvaluje tisíce věrných klientů, z nichž třetinu, věřte nebo ne, tvoří muži. Proto si Petra Clinic zamiloval i Martin Dejdar, který se loni rozhodl, že už se nechce neustále strachovat z možných dopadů kožních fibromů na svůj zrak, a poprvé zašel za specialistou. My jsme měli tu čest si s Martinem po podstoupených procedurách příjemně popovídat.

Svěřil se nám, že dalším jeho téměř celoživotním problémem jsou zarůstající vousy, čímž trpí řada mužů, a je to skutečně nepříjemné a často i velmi viditelné. V případě Martina Dejdara se zarůstání vousů a především podrážděná zarudlá pokožka stává problémem i maskérů. Sám říká: „Maskéři z toho šílí, protože nevědí co s tím. Takže, když je takováhle věc, co tomu pomůže, tak to je zázrak.“

 

To však není jediný důvod proč nyní do Petra Clinic dochází pravidelně a rád. „Z jakéhosi hygienicko-estetického důvodu jsem si nechal odstranit chlupy v podpaždí a na zádech. To se hlavně v mé profesi dost často řeší, neustále vás někdo někde vyholuje. takže i to byl ten důvod.“  Rozpovídal se okamžitě Martin Dejdar, bez jakéhokoliv ostychu. „Ty důvody jsou dost často zdravotní, protože nikdy nevíte, co se vám může z čeho vyvrbit a jaké to může mít následky. A tady jste pod dohledem skutečných  odborníků. V Petra Clinic jsou prostě dokonalý a můžu říct, že i nejlepší u nás.  Hlavně to mám blízko z divadla, a i proto sem chodím velmi rád. Je to pro mě naprosto příjemná záležitost, chodím si sem už ráno před zkouškou poležet, je tu taková pohoda a klid.“

Zdroj: Petra Řehořková, Martin Dejdar a Móda.cz
Foto: Petra Clinic

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram