Na premiérách filmu Popelka

Na premiérách filmu Popelka

Film Popelka již za pár dní dorazí oficiálně do kin. Po světě už ale probíhají jeho premiéry s představitelkami hlavních rolí - Lily James a Cate Blanchett.

Premiéra filmu Popelka se blíží. Celosvětově bude film oficiálně představen v pátek 13. března, avšak již nyní je snímek jeho představiteli prezentován na filmových festivalech a ve velkých městech. Lily James, která hraje Popelku, Cate Blanchett jako zlovolná macecha a Richard Madden v roli prince, se vydali do Ruska, Itálie i Německa, aby svůj nový film Cinderella představili světu. A obzvláště Lily se ukázala a překvapila jako pěkný vzor současných trendů.

V Miláně Lily okouzlovala před promítáním filmu v šatech od značky Erdem a v červeném modelu Gucci o pár hodin dříve během tiskové konference. Róbu od Erdem z kolekce Jaro/Léto pro letošní rok doplnila rudou rtěnkou. Ta sice není typicky popelkovským odstínem, které se objevily v nové kosmetické řadě Cinderella od MAC, ale k barvám tohoto éterického kousku pasovala perfektně.

65. ročník filmového festivalu v Berlíně a Lily James s Cate Blanchett na červeném koberci. Lily v modelu od módního domu Dior, Cate Blanchett zazářila v geometrické róbě od Givenchy. Lily James si k honosné róbě obula stříbrné třpytivé střevíčky - ty jako by vypadly z botníku samotné Popelky. Pro tiskovou konferenci Lily zvolila Mary Katrantzou.

Foto: fashiongonerogue, zimbio, starity.hu

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram