Na Prvního máje Móda úrodná je!

Na Prvního máje Móda úrodná je!

Prvního máje jsme se vydali do zalesněné části Prahy, ne však rozjímat či stromy objímat, ale pilně pracovat. První máj není jen lásky čas, ale také čas pro novou tvář magazínu Móda.

Jak už jsme předem avizovali, ústředním motivem květnového focení pro náš Cover se stala přirozená krása. Proto, abychom ji nechali naplno vyniknout, museli jsme také zvolit příhodné lokace, což nebylo vůbec jednoduché. Ve vzduchu dlouhou dobu visela otázka, zda se ubírat cestou focení v interiéru či exteriéru.

S objevem mladé studentky gastronomie Anety jsme však už zakrátko měli zcela jasno. Tato slečna nás zaujala jak láskou k módě, tak i svou přirozeností, ale také velmi vřelým vztahem k přírodě, který nás nakonec nasměroval do husté zeleně s překrásným výhledem na stověžatou Prahu, což se později ukázalo jako trefa do černého.

Pestrobarevně kvetoucí zeleň, tyčící se nad malebnou kulisou Starého města pražského, dokonale zapadá do kontextu “Kampaně za přirozenou krásu“, podpořenou dekorativní biokosmetikou Zuii Organic.

Mohli jsme tedy vyrazit! Když už se ale pohodlně usadíte do karavanu, jenž je zárukou perfektního zázemí, a s pocitem, že už není nic, co by se mohlo pokazit, se vydáte do centra dění, přijde nemilá zpráva. Zpráva, která může v mnoha ohledech pořádně zamíchat vašimi plány, zvláště pak, když se jedná o nenadálou omluvenku zkušené vizážistky.

 

Redakce Móda se však naštěstí stále obklopuje novými a schopnými lidmi, pro které není jakákoliv situace neřešitelná. A tak ani v tomto případě místo vizážisty nezelo dlouhou dobu prázdnotou, neboť jej prakticky okamžitě zastal stylista a vizážista Ivan Malejovský, který si krom perfektního stylingu na jedničku poradil i s kosmetikou Zuii Organic od Bioorganica. Ač neměl s ručně vyráběnými BIO produkty Zuii, jejichž složení tvoří minimálně 95  % květin a jejich výtažků, zkušenost, zhostil se této velké výzvy jako profesionál a za to mu patří náš velký dík, s nímž se ztotožnili i obě přítomné dámy zastupující kosmetiku Bioorganica, Lucie Van Koten a Andrea Vaníčková.

  

Stejně dobře dopadl i již zmíněný styling, pro který Ivan společně s šéfredaktorkou Petrou Žaludovou zvolil v den prvomájového focení módní trendy velice oblíbené a finančně dostupné značky RESERVED.

  

Naše chvála ale samozřejmě náleží i tváři měsíce května Anetě Korejsové. Přestože se jednalo o Anetino vůbec první fashion focení, pod taktovkou profesionálního fotografa Mickeyho Graba, který jí udílel cenné rady, pookřála a i pod značným náporem přihlížejících turistů odhodila stud a překvapivě rychle se vcítila do role soustředěné modelky. K tomu je ale i náš projekt Staň se tváří Móda nyní také podpořen katalogem modelek určen. Jeho cílem je rozšířit portfolio jak zkušených profesionálů, tak i obzory nováčků a v módní branži začínajících amatérů.