Nadační fond Be Charity pořádá již 12. ročník charitativního bazaru

Nadační fond Be Charity pořádá již 12. ročník charitativního bazaru

Finanční postředky získané z 12. ročníku tradičního charitativního bazaru, který se koná ve čtvrtek 22. listopadu od 16 do 20 hodin v restauraci Žofín Garden, půjdou na dobročinné účely. 

Kompletní výtěžek z prodeje luxusního oblečení a doplňků za zlomek jejich původní ceny půjde na rehabilitace lidí s handicapem, převážně dětí s dětskou mozkovou obrnou, na jejich léčbu, rehabilitaci, na zdravotnické pomůcky a materiál. Prodávat přijdou i známé osobnosti – novinářka Magdalena Dietlová, módní návrhářka Beata Rajská nebo herečka Ivana Jirešová a další.

Na akci budou v prodeji oblečení a doplňky značek Versace, Dolce & Gabbana, Sergio Rossi, Gucci, Louis Vuitton, Fendi, Tom Ford, Sophia Webster, Roberto Cavalli, MaxMara, Elisabetta Franchi, Marc Jacobs nebo Valentino. Mezi donátory jsou čeští návrháři Klára Nademlýnská, Tatiana Kováříková, Kateřina Geislerová, Chatty, Miroslav Bárta a už zmíněná Beata Rajská a dále mnozí přátelé nadačního fondu. Každoročně se do sbírky věcí zapojují například modelka Pavlína Němcová, značky Obsession, Lindex, Coccinelle či Klenoty Aurum. Rovněž restaurace poskytla prostor pro konání bazaru zdarma.

Jaké další značky vás čekají.. Sledujte @be_charity 

 

Nákupy na charitativním bazaru udělají radost hned dvakrát – těm, kteří si nakoupí, i těm, kterým zaplacené rehabilitaci pomohou posunout se o krok blíž k plnohodnotnému životu. Vybírat můžete z oblečení, kabelek, bot a doplňků nejen dámských, ale také pánských a dětských. Každoročně bazar přiláká na pět set lidí, částky získané v posledních dvou letech se přehouply přes milion korun. Nadační fond už za roky svého působení rozdělil na 9 milionů korun. „Každý rok jsme při sčítání výsledné částky stále nervóznější. I když si uvědomujeme, že není možné získávat každý rok víc a víc peněz, vždy v to tajně doufáme,“ říkázakladatelka Nadačního fondu Be Charity Barbara Nesvadbová. 

Charitativní bazar se i letos koná nejen v Praze. 25. listopadu od 13 hodin se koná VIP bazar & beauty lounge, podobná akce spojená s talkshow s Barbarou Nesvadbovou a s herečkou a zároveň i členkou nadačního fondu Kairou Hrachovcovou v Galerii Vaňkovka v Brně. Bazar proběhne také ve středu 12. prosince od 13 hodin v Loutkovém sále kulturního domu Trisia v Třinci. O zbylé oblečení se následně postará společnost Textil Eko, která zajišťuje sběr a distribuci odložených oděvů a dalšího textilu potřebným po celém Česku. I peníze z těchto prodejů putují na konto Nadačního fondu Be Charity.

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram