Nádherná moderátorka Kristina Kloubková o tom, jaký vliv měl tanec na její oblékání

Nádherná moderátorka Kristina Kloubková o tom, jaký vliv měl tanec na její oblékání

Tanečnice, herečka a moderátorka Kristina Kloubková, kterou znáte zejména z televizních novin televize Nova, nafotila pro značku Stefanel podzimní kolekci a u toho jsme si popovídali o tom, jak vnímá módu.

1. Jaký módní styl máš nejraději?

Čím jsem starší, tím raději mám pohodlnou elegantní módu. Konečně jsem také pochopila, že mám sportovní postavu a podle toho se i snažím oblékat. Také mám čím dál více ráda světlé, anebo pastelové barvy. Dříve u mě ve skříni převládala černá barva, ale to se změnilo.

2. Změnil se nějak poté, co se ti narodila dcera?

Celý život se mi změnil. První tři roky po porodu jsem se spíše zakrývala hábitama, protože jsem nebyla se svou postavou spokojená, ale až v poslední době jsem se tak nějak našla. Také mi hodně pomohla kamarádka Blanka Hašková, která mi doslova vyházela skříň a naučila mě kombinovat věci, které se k sobě hodí. Koukala jsme jak puk, přestože mám teď ve skříni, dle mého názoru, málo věcí, ale kupodivu z toho sestavím mnohem více kombinací než před tím. A také přemýšlím, co si druhý den vezmu na sebe, je to moc fajn a je skvělý, když vám někdo poradí a ukáže, co je možné, ale hlavně co vám sluší.

3. Jaký je tvůj největší módní prohřešek?

Tak těch bylo opravdu hodně. (smích) Jenom jeden se vybrat nedá. 

4. A jakou největší módní pochvalu si kdy dostala?

První velká pochvala byla právě od Blaničky a vzápětí od stylisty Františka Anděla, který mě pochválil na otevírání butiku. Vůbec, setkání s Andělem bylo úžasné a to po všech stránkách a i od něj jsem dostala pár zajímavých rad. Když někdo něco umí, tak je to paráda. Pak jsem dostala i jedničku v nějakém časopise (smích), což mi několik mých přátel dokonce posílalo jako ofocenou fotku. Bylo to zábavné.

5. Co bys na sebe nikdy nevzala?

Jako tanečnice jsem toho na sobě za svůj život měla opravdu hodně, ale myslím si, že bych si nikdy nevzala minisukni a  nějaké vyzývavé oblečeni - ale jak se říká, nikdy neříkej nikdy.  

7. A naopak, co s klidem?

Kvůli mé škole (taneční konzervatoř v Praze, obor klasický balet), kde mi 8 let říkali, že se na mé nohy nedá koukat, jsem až v 34 letech začala nosit sukně. Takže si celkem užívám šatiček nejen v práci a moc se mi teď třeba líbí svetry či šaty od Stefanelu. Také mám ráda kabáty, klobouky... teď mě napadá, že ani jeden nemám ve skříni! Také si ráda nechám poradit a pak jen koukám, jak se mi to líbí. Přitom když to vidím na ramínku, tak bych si to třeba ani nevyzkoušela!

8. Preferuješ vysoké, nebo nízké podpatky a proč?

Rozhodně nízké boty. Mám ráda elegantní, jakoby pánské boty a v poslední době i hodně dbám na pohodlí, přeci jenom, mé nohy mě dlouho živily, když jsem tančila a dodnes jsou tak trošku bolavé. Navíc podpatky nosím v práci, takže si od nich ráda odpočinu. Ale to nic nemění na tom, že se mi ženy v klasických lodičkách moc líbí!

9. Stíháš sledovat nové trendy?

Vůbec a dřív mě to ani nezajímalo, teď se spíše někde vždycky doslechnu, co se vlastně nosí.

10. Co tvoje dcera, už se o módu zajímá?

Tak to je jiná kategorie - občas zavzpomínám na dny, kdy jsem jí jako miminku mohla dát cokoliv. Teď už to opravdu nejde. Jasmínka si sama kombinuje barvy, ale i co si vezme na sebe. Někdy je to náročnější, přestože si večer před spaním připraví oblečení do školky, tak si to ráno rozmyslí, a to je potom pěkná hoňka. Ale oproti mamince je to jasná holčička. Samozřejmě miluje růžovou barvu a svítivé barvičky, ale někdy to zkombinuje moc hezky. Dokonce si už teď diktuje, co ji mám česat, je s ní sranda.  

11. Na televizní obrazovku si modely vybíráš sama?

V televizi máme skvělý tým profesionálů, holky, co nás oblékají jsou šikulky. Většinou nám připraví několik variant a já si z nich můžu vybrat. Nakonec mě doladí i Martina.

12. Jaký styl by měly nosit ženy, co bys jim doporučila?

Nikdy bych si nedovolila někomu, co se oblečení týče radit. Každá z nás je jedinečná a každá nosí ráda něco jiného. Je moc fajn, když se žena cítí pohodlně a navíc krásně. Přála bych si, abychom se mohly cítit jako ženy... takže jediné co bych každé ženě poradila, aby se oblékala tak, aby se cítila příjemně, žensky a když bude chtít i sexy. (úsměv)

13. Cítíš se být módní ikonou?

Rozhodně necítím! (smích) 

 



Fotograf: Radim Kořínek Photography

Modelka: Kristina Kloubková

Styling: František Anděl

Make-up artist: Tereza Fuchsova

Produkce:  František Anděl /Stefanel Prague

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram