Nakupte vánoční dárky chytře! Víme, čím zaručeně potěšíte

Nakupte vánoční dárky chytře! Víme, čím zaručeně potěšíte

Praktické dárky jsou účelné, ale… Pod blyštivými světly vánočního stromku toužíme nalézt i něco jen a jen pro nás. A která žena by nemilovala parfémy! 

Brilantní vůně k něžnému pohlaví již neodmyslitelně patří, a jsou proto dárkem, který nám ženám pod stromečkem vždy vykouzlí zářivý úsměv. Jenže který parfém je ten pravý?

Vyzrajte na Ježíška

I váš Ježíšek jistě nechce trávit nekonečné hodiny hektickým pobíháním po nákupních centrech. Usnadněte mu práci a sepište si seznam přání, která by vás potěšila. Vánoce jsou přece svátky klidu a rodinné pohody, tak proč si kazit adventní čas. Pokud tápete, inspirujte se ve speciálním vánočním rozcestníku, ve kterém jsme pro vás vytřídili jen ty nejoblíbenější a nejvymazlenější tipy na vánoční dárky, abyste zbytečně nemuseli ztrácet čas procházením více než 1 milionu produktů v nabídce online parfumerie Elnino.cz. Dárkové kazety, bestsellery i žhavé novinky letošního roku. Vybírat je opravdu z čeho.

Parfémové klasiky, které neomrzí

S nevšední novinkou vždy zaujmete své okolí, ale častokrát se nejedná o voňavé lásky na celý život. To ale neplatí o parfémových bestsellerech. Vždy se k nim s chutí vracíme a mnohdy již neodmyslitelně patří k naší osobnosti. Mezi takové kousky patří i úchvatná a jedinečná parfémovaná voda Lancôme La Vie Est Belle. Pro jeden z vůbec největších hitů posledních let je typická gurmánsky sladká vůně založená na květech pomerančovníku, jasmínu, černém rybízu a pralince. Jednoduchá krása dámské vůně Lancôme La Vie Est Belle naplní i váš život radostí a potěšením i z nepatrných maličkostí.

Nic nepodtrhne vaši osobitou krásu lépe než vůně, která se stane vaší součástí. Na pomyslném parfémovém nebi září již roky opravdová hvězda.Vůně Thierry Mugler Angel se řadí mezi živoucí legendy, které jednou pro vždy zcela změnily svět vůní. Andělská vůně ve flakónu tvaru hvězdy vás povznese do výšin. Orientální vůně vanilky ve spojení se svěžím mandarinko-pomerančovým aroma, melounem a kokosem otevírají nevšední vonný koncert dámské vůně Angel. Unikátní a nezaměnitelný akord cukrové vaty je onou atypickou složkou, pro kterou vůni Thierry Mugler Angel tolik milujeme.

S Chloé Nomade nebude nic nemožné

Na chvostu žebříčku popularity dámských vůní se drží i dámská vůně Chloé Chloé. Touží-li vaše srdce přece jen okusit něco zcela nového, neokoukaného, doporučujeme vyzkoušet žhavou novinku z dílny Chloé. Neočekávejte ale další něžnou pudrovou krásku - dámská vůně Chloé Nomade díky svému atypickému dřevitému základu boří zažité představy a stává se vůní, která vám umožní být za všech okolností sama sebou. Odvážná, nespoutaná, pronikavá. Mirabelka, šťavnatý a intenzivní druh švestky z Lorraine, bezchybně ladí s nečekaným dřevitým základem z dubového mechu a omamnou květinovou aurou frézie.

Elnino.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram