Nákupy na MINT ve znamení MORE ABOUT FASHION

Nákupy na MINT ve znamení MORE ABOUT FASHION

Alternativní obchodní dům MINT: POP UP HALL 13 v Pražské tržnici otevřel své brány v pátek 29. září. Slavnostní chvíle si žádají fanfáry a v tomto případě organizátoři uspořádali rovnou hudební festival

MINT: POP UP HALL 13 bude ve 40 boxech prezentovat lokální módu, umění, design a gastronomické pochoutky každý pátek a sobotu až do konce roku. Během tohoto období nabídne i několik doprovodných programů. Nejbližší z nich na téma More about Fashion proběhne 20. a 21. října a zaplní prostory haly č. 13 módními přehlídkami, přednáškami a workshopy.

 

MINT: POP UP HALL 13 v rámci víkendu s názvem More about Fashion otevře po oba dny koutek Fashion Revolution, jehož iniciátoři ve spolupráci s firmou Potex a Textileco odklánějí do upcyklačního inkubátoru z kontejnerových sběrů pánské košile, které čeští tvůrci přetvářejí do dále nositelných modelů. A právě během pátku a soboty 20. a 21. října si tyto modely můžete pořídit.

Na některém z komorních workshopů pro začátečníky i pokročilé se naučíte nové postupy i triky ve vyšívání a získáte vyšívací sadu pro domácí kratochvíle. Amatérské švadleny se zdokonalí na originální přednášce o šití a časopis WEARME FASHION v rámci workshopu představí aktuální módní trendy.

A protože k módě patří fashion show, prostory haly č. 13 se promění i v přehlídkové molo, na němž 7 módních talentů představí svoji aktuální tvorbu. Sobota přinese 2 bloky přehlídek pod vedením backstage manažerky Zdeňky Rezkové. Těšit se můžete na kolekce Denisy Dovalové, Leony Opalkové, Rebeky Monhartové, Simony Pekařové, Barbory Zahradníkové, Johanky Veselé a Martiny Benešové.

Alternativní obchodní dům má stálou gastronomickou zónu a svoji MINT MIND kavárnu s domácími výrobky a výbornou kávou i dětský koutek pro malé návštěvníky.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram